detector.media
05.02.2021 17:20
«Інтер» покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу з Жанною Бадоєвою
«Інтер» покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу з Жанною Бадоєвою
У новому сезоні ведуча побуває в Австрії, Кенії, Словенії, Коста-Ріці, Колумбії, Панамі та інших країнах.

Телеканал «Інтер» 7 лютого о 10:00 покаже прем'єру нового сезону тревел-шоу «Інше життя», ведучою якого залишилася Жанна Бадоєва.

У новому сезоні Жанна Бадоєва побуває в Австрії, Кенії, Словенії, Коста-Ріці, Колумбії, Панамі та інших країнах.

«Звичайно, працювати в умовах пандемії непросто. Нам ще пощастило, що ми живемо в єврозоні – в Італії, звідси трохи легше організувати логістику, ніж якби ми летіли з України. Але однаково дуже складно домовлятися про зйомки. Наприклад, в Європі зараз жорсткий локдаун, і через це нам довелося переглянути знімальний графік і відмовитися від деяких поїздок. Так, ми планували зняти Цюріх в січні, коли на вулиці сніг, щоб передати зимову атмосферу цього міста. Але через карантин довелося замінити його на Сан-Марино. Проте, не дивлячись на всі труднощі, в нових випусках глядачі побачать країни і міста з різних куточків світу. Юуде і Європа, і Азія, і Південна Америка, і Африка», – розповів продюсер проєкту Василь Мельничин.

Перший випуск сезону буде присвячений австрійському місту Зальцбург.

Нагадаємо, 16 серпня 2020 року на телеканалі «Інтер» відбулася прем'єра тревел-проєкту «Інше життя», ведучою якого стала Жанна Бадоєва. Це авторський проєкт, який знімають на замовлення «Інтера».

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY