detector.media
05.02.2021 14:56
У Раді Ілля Кива обматюкав журналіста Данила Мокрика після питання про відмивання грошей
У Раді Ілля Кива обматюкав журналіста Данила Мокрика після питання про відмивання грошей
Данило Мокрик зазначив, що поведінка депутата ганьбить фракцію ОПЗЖ, Верховну Раду та Україну.

У кулуарах Верховної Ради народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива обматюкав журналіста проєкту журналістських розслідувань Bihus.info Данила Мокрика, який запитав у нього про відмивання грошей через конвертаційні центри.

Відео суперечки опублікували в телеграм-каналі pavlovskynews.

Після того, як Кива виматюкався й звинуватив Bihus.info у «провокаціях», пан Мокрик нагадав йому, що депутатську зарплату він отримує з податків громадян, зокрема його. Депутат на це запропонував керівнику проєкту Денису Бігусу заплатити податки «на всі вкрадені ним гроші».

Данило Мокрик написав у Facebook, що поведінка Іллі Киви ганьбить фракцію ОПЗЖ, Верховну Раду та Україну.

«Вчора небайдужа громадськість могла побачити відос моєї "розмови" з Іллею Кивою в храмі українського парламентаризму. Тієї, де Кива видає більше лайки, ніж осмислених речень, вголос фантазує про анальні засування, а єдина пряма відповідь на запитання звучить: "Да мне по**й, на**й". <…> Поведінка Іллі Киви ганьбить не просто фракцію ОПЗЖ. Вона ганьбить Верховну Раду і українську державу. Таке бидляцьке спілкування нардепа і з журналістом, і просто з платником податків, за гроші якого Кива підтримує свою життєдіяльність, – це треш. Те, що ОПЗЖ провело в Раду і тримає в себе таке – це обличчя ОПЗЖ. Головне обличчя», – зазначив журналіст.

Нагадаємо, 2 жовтня 2018 року в кулуарах Верховної Ради України народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна обматюкав журналіста програми «Гроші» каналу «1+1» Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. Він пояснив свою поведінку тим, що таким чином переадресував свою лайку власнику медіахолдингу «1+1 медіа» Ігорю Коломойському. Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар вибачилася за нардепа від БПП Олега Барну. Керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко відреагували на лайку нардепа флешмобом та запропонували всім приєднатися до нього.

Фото: Данило Мокрик / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY