detector.media
04.02.2021 14:25
Новий канал оголосив дати прем'єр проєктів «Орел і Решка» та «Вар’яти шоу»
Новий канал оголосив дати прем'єр проєктів «Орел і Решка» та «Вар’яти шоу»
Новий канал у весняному сезоні покаже нові сезони тревел-проєкту «Орел&Решка. 10 років» та гумор-шоу «Вар'яти-шоу».

Ювілейний сезон проєкту «Орел і Решка» вийде о 10:00 13 лютого. Його ведучими цього разу стали співаки Michelle Andrade, Олексій Завгородній (Позитив), Іван Дорн, Alekseev, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, російський шоумен Олександр Гудков та інші.

Генеральна продюсерка тревел-проєкту Олена Синельникова повідомила, що ідею зняти зірок як ведучих «Орла і Решки» обговорювали дуже давно. «Вирішили відзначити ювілей із зірками, за якими глядачам буде дуже цікаво спостерігати не як за артистами, а як за звичайними туристами. Якщо в інших сезонах у нас акцент – на відкритті країни з нових сторін, то в ювілейному – саме на зірках. Нам цікаво показати їх звичайними мандрівниками з рюкзаком за плечима. Або навпаки – здивувати незвичайними дорогими розвагами і місцями, хоча вони, можливо, бачили чимало», – розповіла вона.

Цей сезон почали знімати в Південній Америці.

Прем’єра нового сезону «Вар'яти-шоу» відбудуться о 19:00 17 березня. Це останній сезон за участі Сергія Притули. Натомість до шоу приєдналися стендап-коміки Святослав Марченко і Максим Кравець. Зазначимо, що спецвипуски «Вар’ятів» вийшли перед Новим роком.

Нагадаємо, на Новому каналу відбудуться прем'єри: п'ятого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» 1 березня о 19:00, нового інтелектуально-розважального шоу «Де логіка?» 9 березня о 19:00, другого сезону гумористичного проєкту Improv Live Show 23 березня о 20:00.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY