detector.media
02.02.2021 13:32
До 15 травня – прийом заявок на грантову програму «Всесвітні студії»

Фонд Віктора Пінчука 1 лютого 2021 року розпочав конкурсний відбір учасників на освітню програму «Всесвітні студії», у межах якої українці віком до 30 років можуть отримати гранти на навчання за магістерськими програмами в 200 кращих університетах світу. Прийом документів триватиме на сайті програми з 1 лютого до 15 травня 2021 року.

«Підтримка надається тим аплікантам, хто планує навчання в галузях, які є особливо важливими для розвитку України, а саме: аграрні науки, альтернативна енергетика, державне управління, інженерія та технології, публічне право, екологія й охорона навколишнього середовища. Фонд також може розглядати заявки для отримання гранту в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю», – йдеться в повідомленні.

Обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до всіх отримувачів грантів є зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше п’яти років.

Вимоги до аплікантів:

«Гранти від Фонду Віктора Пінчука отримають найуспішніші кандидати, відібрані спеціальним незалежним журі в ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Потенційні кандидати мають бути зараховані на обрану магістерську програму та представити журі «Всесвітніх студій» своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну», – зазначається в повідомленні.

Гранти передусім покриватимуть витрати на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування. Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента. Більшість грантів покриватиме до 60% всієї необхідної суми, але не більше 50 тисяч доларів США за весь навчальний період (1-2 роки). Студенти мають профінансувати решту витрат власним коштом або отримати додаткову стипендію.

Детальну інформацію про умови участі в конкурсі можна дізнатись на сайті програми «Всесвітні студії» – worldwidestudies.org.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY