detector.media
02.02.2021 13:24
4 лютого – пресконференція «Дух, що тіло рве до бою: революційні настрої українців на тлі протестів у Білорусі та РФ»
Захід на вшанування пам’яті Ірини Бекешкіної приурочено до дня народження української соціологині.

Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва 4 лютого о 14:00 проведе пресконференцію «Дух, що тіло рве до бою: революційні настрої українців на тлі протестів у Білорусі та РФ».

Під час заходу будуть оприлюднені результати загальнонаціонального репрезентативного опитування, проведеного Фондом спільно із Центром політичної соціології з 3 до 16 листопада 2020 року в усіх регіонах України за винятком окупованого Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Захід на вшанування пам’яті Ірини Бекешкіної приурочено до дня народження української соціологині, директорки Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.

Учасники:

Модератор: Олексій Гарань – науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, професор політології НаУКМА.

Питання до обговорення:

Де: у приміщенні «Укрінформу» (за адресою: вул. Б. Хмельницького, 8/16, м. Київ, Зал № 2 (поверх 2)) та транслюватиметься онлайн на YouTube «Укрінформу».

Коли: з 14:00 до 15:00 4 лютого 2021 року.

Реєстрація: за посиланням, у формі також можна поставити запитання спікерам.

«Доступ до "Укрінформу" залишається обмеженим (10 осіб) з огляду на заходи із протидії поширенню COVID-19 в Україні. При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезінфікуючу рамку. Вхід до зали –  у масках та рукавичках. Дотримання дистанції – 1,5 м», – йдеться в повідомленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY