detector.media
02.02.2021 11:17
Для парламентського каналу «Рада» шукають нового директора
Для парламентського каналу «Рада» шукають нового директора
Заяви та документи прийматимуть до 18:00 3 березня 2021 року.

Апарат Верховної Ради з 2 лютого 2021 року оголосив конкурс на посаду директора державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"». Це розпорядження 26 січня підписав виконувач обов’язків керівника Апарату Михайло Теплюк, передає пресслужба парламенту.

З переможцем конкурсу укладуть контракт на рік з можливістю продовження ще на два роки.

Посадові обов’язки директора парламентського каналу «Рада»:

  1. Керує діяльністю телеканалу, організовує роботу його структурних  підрозділів.
  2. Координує творчу діяльність телеканалу.
  3. Впроваджує у повсякденну практику роботи телеканалу передовий вітчизняний і зарубіжний досвід зі створення телевізійних програм.
  4. Здійснює підготовку та реалізацію стратегії розвитку телеканалу.
  5. Забезпечує виконання щорічних цілей телеканалу щодо збільшення аудиторії та розвитку каналу.
  6. Сприяє просуванню каналу в тому числі через соціальні мережі та інші канали комунікації.
  7. Контролює раціональне використання передбачених для підприємства фінансових асигнувань, матеріальних і технічних ресурсів.
  8. Укладає договори з підприємствами, організаціями й установами, контролює їх виконання.
  9. Здійснює заходи із застосування прогресивних форм організації та охорони праці.
  10. Здійснює ефективну кадрову політику.
  11. Приймає рішення щодо призначення на посади, звільнення та заохочення працівників, а також накладання дисциплінарних стягнень.
  12. Формує пропозиції щодо бюджету телеканалу.

Вимоги:

  1. Освіта: вища (спеціаліст, магістр). Профільна освіта (журналістика, зв’язки з громадськістю, аудіовізуальне мистецтво і виробництво телерадіопрограм, режисура), післядипломна освіта в галузі управління та адміністрування будуть додатковими перевагами.
  2. Досвід роботи: загальний стаж роботи у сфері телебачення і радіомовлення - не менше 5 років.
  3. Володіння державною мовою: вільне володіння державною мовою, знання іноземних мов буде додатковою перевагою.
  4. Інформаційні та комп’ютерні технології: бути впевненим користувачем ПК, володіти знаннями і навичками роботи із соціальними мережами та відеохостингами, розумітися на технологіях SMM.
  5. Знання основ законодавства України, а саме:
  1. Бездоганна ділова репутація:

Для участі в конкурсі необхідно подати особисто або надіслати електронною поштою:

  1. Заяву для участі у конкурсному відборі.
  2. Копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки (за наявності) або документів, що підтверджують наявність досвіду роботи, документа про вищу освіту.
  3. Згоду на обробку персональних даних.
  4. Біографічну довідку (резюме) із зазначенням посилань на власні сторінки у соціальних мережах.
  5. Мотиваційний лист формату А4 (до 500 слів).
  6. Конкурсну пропозицію (концепцію мовлення телеканалу «РАДА» у вигляді презентації, що включає унікальність формату, переваги та особливості, сітку мовлення, опис найважливіших програм, пропозиції щодо кадрової політики).
  7. Портфоліо реалізованих проєктів та досягнень у галузі журналістики, сфері телебачення і радіомовлення (за бажанням, як додаткова перевага).

Заяви та документи прийматимуть до 18:00 3 березня 2021 року за адресою: 01008, м.Київ, вул.Садова, 3а, Управління кадрів Апарату Верховної Ради України (з поміткою «на конкурсний відбір директора телеканалу «РАДА»») та на електронну пошту: hryhorchuk@rada.gov.ua. Про місце проведення конкурсу повідомлять додатково. Контакти для довідок: 255-22-94, головний консультант Інна Григорчук.

Парламентський телеканал «Рада» широко висвітлює хід пленарних засідань, діяльність усіх парламентських фракцій та депутатських груп, а також роботу Комітетів Верховної Ради України. Інформація про фінансово-економічний стан підприємства розміщена за посиланням (розділ «Архів»). 

Власником державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"» є Апарат Верховної Ради України.

Нагадаємо, 26 лютого 2015 року директором державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"» став Володимир Лех. На цій посаді він замінив Василя Климчука.

Пан Лех виконував обов'язки директора каналу «Рада» після відсторонення Василя Климчука з посади. Члени колективу каналу «Рада» погрожували страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати. Вони вимагали проведення комплексної перевірки діяльності каналу, поліпшення фінансового стану та усунення директора Василя Климчука із займаної посади. Вони звинувачують директора ще й у тому, що він поєднує роботу на каналі «Рада» з роботою на приватному телеканалі. 3 листопада 2014 року пана Климчука звільнили за угодою сторін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY