detector.media
29.01.2021 21:18
ТЕТ покаже продовження ситкому «Батько рулить»
ТЕТ покаже продовження ситкому «Батько рулить»
Комедійний серіал є адаптацією американського ситкому каналу CBS.

На телеканалі ТЕТ 15 лютого вийде продовження ситкому «Батько рулить». Про це повідомляє пресслужба каналу.

У центрі сюжету багатодітна родина, де мама Настя (Катерина Варченко) вирішила зайнятися власною кар'єрою і тому всі домашні турботи переклала на свого чоловіка Сашу (Олександр Станкевич).

«Якщо в перших сезонах "Батько рулить" глядач подружився з героями серіалу, то зараз прийшов час поріднитися. Саша і Настя - дуже відкриті люди, тому з самого початку вони ділилися багатьма своїми проблемами. Тепер глядач дізнається про справжні скелети в шафі, які героям ситкому точно не приховати. Якщо раніше найбільшим жахом Саші було залишитися наодинці з дочкою, у якої вперше почалися критичні дні, то в цей раз він опиниться у пастці – Катя втече з дому, Настя стане головною на будівництві, Даня ледь не розіб'є автомобіль, а Єва... Єва, як завжди, просто лапочка. У новому сезоні найбільші зміни відбудуться у житті Марка. Вони досить трагічні і несподівані. Думаю, завдяки їм Марк може стати новим фаворитом аудиторії», – розповіла режисерка серіалу Алла Грушко.

«Батько рулить» – адаптація американського ситкому Man with a Plan. В оригінальній американської версії на телеканалі CBS головну роль виконав Метт Леблан.

Перший сезон вийшов у жовтні 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY