detector.media
27.01.2021 18:04
НЛО TV покаже другий сезон ситкому «Громада»
НЛО TV покаже другий сезон ситкому «Громада»
Новий сезон стартує 8 лютого о 18:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

Другий сезон серіалу «Громада» виробництва НЛО TV продовжує розповідати про ініціативну дівчину Алісу, котра отримала великий грант на перетворення занедбаного заводу в рідному містечку Ґонта на молодіжний культурний центр. Вона збирає команду та разом із нею бореться з несправедливістю, корупцією і спокусами.

За словами авторів, у «Громаді» через гумор піднімаються важливі соціальні теми – булінг у школах, мізогінія, питання вакцинації, практична психологія, складні сімейні стосунки, явище «лайфкоучингу», проблема ставлення до переселенців, стереотипне мислення, подвійні стандарти, жертовність тощо.

Ролі в серіалі виконують: Юлiя Шугар, Павло Тупiков, Богдан Шелудяк, Тетяна Юрiкова, Владислава Гаркуша, Кирилo Ганiн, Антон Соловей, Вoлoдимир Пiтеров, Вадим Голданов, Анна Богдан, Дмитро Олейник.

Режисер-постановник – Максим Герасимов. Сценаристи – Сергій Кулибішев,  Владислав Байдун. Оператор-постановник – Володимир Кравченко. Продюсери – Олег Добреля, Сергій Піддубний. Виконавчий продюсер – Олексій Храмов. Генеральний продюсер – Серж Куніцин.

Як писав «Детектор медіа», проєкт ситкому брав участь у конкурсі соціально вагомого контенту про Україну Pitch UA від медіаконсалтингової компанії Media Resources Management (MRM, що входить до Film.ua Group) та Агентства США з міжнародного розвитку USAID і став одним із його переможців. 

Перший сезон «Громади» вийшов на НЛО TV в листопаді 2019 року

Фото: НЛО TV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY