detector.media
27.01.2021 16:55
Ivory films знімає мінісеріал «Кришталеві вершини» для каналу «Україна»
Ivory films знімає мінісеріал «Кришталеві вершини» для каналу «Україна»
Продакшн Ivory films розпочав зйомки 8-серійної мелодрами «Кришталеві вершини» на замовлення каналу «Україна». Дату виходу мінісеріалу в ефір наразі не називають.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, головний герой Влад Рудич хоче переїхати з невеликого села в горах до міста, щоб вступити до економічного ВНЗ, але старший брат Степан категорично проти цього. Вночі в будинку спалахує пожежа, у якій гине Степан. Через сварку, яка трапилась напередодні у Влада зі Степаном, саме його односельці підозрюють у підпалі та вбивстві. Та через відсутність доказів справу закривають.

Ліза Каменєва мріє вступити до художнього училища і займатися тим, що любить найбільше, – малювати. Та суворий батько бачить її майбутнє тільки як продовжувачки сімейної справи. Одного разу Ліза тікає з дому і, рятуючись від хуліганів, знайомиться з Владом, який захищає дівчину. Згодом Ліза виходить за нього заміж. У неї чудова освіта, прекрасний будинок, розумний і працьовитий чоловік. Але Лізі і Владу доведеться пережити нелегкі випробування.

У фільмі знімаються: Валерія Мельник, Гаврило Федотов, Олександр Нікітін, Гліб Михайличенко, Слава Красовська, Віктор Жданов, Ніна Набока, Віталій Салій, Андрій Самінін, Інна Капінос, Ігор Денисов.

Режисер-постановник – Олена Райнер. Оператор постановник – Артем Васильєв. Продюсери: Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Зйомки фільму пройдуть у Києві, Київській області та в Карпатах.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY