detector.media
27.01.2021 15:51
Джо Байден пожартував над журналістом Fox News після питання про розмову з Путіним
Джо Байден пожартував над журналістом Fox News після питання про розмову з Путіним
Президент США вперше з моменту вступу на посаду поговорив з Володимиром Путіним.

Президент США Джо Байден пожартував над журналістом Fox News Пітером Дусі після запитання про його розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє НВ.

Журналіст запитав: «Пане президенте, про що ви говорили з Володимиром Путіним?». Пан Байден відповів: «Про вас! Він посилає найкращі побажання».

Fox News' Peter Doocy: "Mr. President, what did you talk to Vladimir Putin about?"

Pres. Biden: "You! He sends his best." pic.twitter.com/I59ZNzuxsz

— Breaking911 (@Breaking911) January 26, 2021

Зазначимо, 26 січня 2021 року президент США Джо Байден вперше з моменту вступу на посаду поговорив телефоном з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомила прессекретарка Білого дому Дженніфер Псакі. У розмові американський лідер наголосив на підтримці суверенітету України з боку США проти російської агресії. Вони також говорили про втручання Росії в американські вибори в 2020 році, кібератаки та затримання російського опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо, 20 січня Джо Байден склав присягу і став 46-м президентом Сполучених Штатів Америки на офіційній церемонії у Вашингтоні. Також Байден отримав доступ до офіційного акаунту президента США у Twitter @POTUS (абревіатура від President Of The United States). У нього вже майже 5 млн підписників. Свій акаунт у Twitter отримала і віцепрезидентка Камала Гарріс.

Фото: стопкадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY