detector.media
25.01.2021 17:51
Видання «Ґрати» шукає журналістів, новинарів та регіональних кореспондентів
Видання «Ґрати» шукає журналістів, новинарів та регіональних кореспондентів
Зокрема, фрілансерів для співпраці шукають в Маріуполі, Львові, Луцьку, Ужгороді, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах.

Проєкт судової журналістики «Ґрати» відкрив вакансії на посаду журналіста редакції в Києві, двох журналістів стрічки новин та журналістів у різних регіонах України. Про це видання повідомило в Facebook.

«Ми очікуємо від вас ініціативності, розуміння важливості судової тематики, вміння шукати теми та інформацію, працювати з судовими реєстрами й іншими джерелами тощо. В цілому, ми готові цьому вас навчити, головне, щоб ви вміли і хотіли писати», – розповіли в редакції.

«Ґрати» шукають:

У заявці треба вказати коротку автобіографію, посилання на свої матеріали й соцмережі. Її треба надіслати на пошту на graty.media@gmail.com, вказавши в темі листа «робота».

Нагадаємо, проєкт «Ґрати» розпочав роботу у вересні 2019 року в соціальних мережах «Телеграм», «Фейсбук», «Твіттер». У листопаді видання запустило сайт з розділами «Новини», «Статті», «Онлайн», «Монологи», «Процеси», «Ігри» тощо. «Ґрати» пишуть про переслідування журналістів; реформування судової системи і правоохоронних органів; про суди по сепаратизму, держзраді і тероризму на Донбасі; про екстрадиційні суди та інше.

Фото: Ґрати / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY