detector.media
Борис Бахтєєв
25.01.2021 16:15
«Я — маленькая девочка, я в школу не хожу... но Россию выбираю»

Молодіжне крило «ОПЗЖ» викинуло у світ дуже цікаву заяву на захист такої собі Ді Рубенс, вона ж Таїсія Маламан, вона ж Онацька. Ну, тієї, яка, стоячи на Майдані, обрала Росію.

Вчитаймося. «...Развернул целую военную компанию по травле 20-ти летней девочки». «Видимо, "солдат ребёнка не обидит" - это не про него». «...Лишь посмеялось над маленькой гражданкой Украины, которая платит немалые налоги...».

Й от же воно що, виявляється. Дитинка. «ребёночек». А дорослі причепилися — ні, щоб по голівці її погладити й ляльку їй подарувати, а вони причепилися, педофоби кляті.

А от цікаво: авторам цього тексту словесності чи не видалася дивною фраза: «маленька... яка платить чималі податки»? Внутрішньо суперечливою якоюсь? Діти, тим паче маленькі діти, як правило, податків не платять. Якщо не йдеться про експлуатацію дитячої праці.

А Таїсія Маламан — двадцятирічна жінка. Повнолітня й дієздатна. Вже два роки вона має право голосувати на виборах. А про неї – «маленькая девочка, несмышлёная».

Хто найперший мав би образитися на цю заяву, й образитися глибоко — то це сама Маламан. І послати таких захисничків далеко-далеко. Адже її фактично змалювали розумово неповноцінною. Але ні, не образилася. Може, й сама вважає себе «дівчинкою з бантиком»? Дивні справи відбуваються під небом.

А ще неможливо повірити, що авторами цієї заяви справді було молодіжне крило «ОПЗЖ». Не може молодіжне крило будь-чого демонструвати такий геронтологічний погляд на молодь. Ну, от не може! А чи вони й самі себе вважають діточками нерозумними? Що затрималися у своєму розвитку?

А ноги ростуть, звісно ж, ізросійської пропаганди. Не далі як нині вона змальовує учасників протестів у Росії як «дітей». Студенти — то діти, як вам? Вундеркінди, мабуть. Російська офіціозна пропаганда відмовляє молоді не лише в суб'єктності, а в дієздатності. Приниження молоді, змалювання її як недоумків — це «скрепа».

Тут, своєю чергою, ноги ростуть із СРСР, керованого перестарілими маразматиками. От у ньому й справді «молодий» – це було про п'ятдесятилітніх, а всі, хто молодший, вважалися за дітей, яких мудра партія має водити за ручку. Що, втім, не заважало відправляти їх будувати БАМ.

От, а суспільна реакція на заяву Маламан — це, як виявляється ззаяви молодіжногокрила «ОПЗЖ», «принуждение к демонстрации лояльности ценностям национализма».  

Ні, вони-таки, схоже, й справді мають дитяче мислення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY