detector.media
23.01.2021 10:33
Співвласники MC.today запускають нове медіа для IT-розробників
Співвласники MC.today запускають нове медіа для IT-розробників
Сайт проєкту має почати працювати у лютому 2021-го.

Співвласники MC.today - Віра Черниш і Тимур Ворона - із партнером Деном Голотюком запускають нове медіа для IT-розробників під назвою Highload. Про це повідомляється на сайті MC.today.

«Наша аудиторія - техніки, наш контент - техніка. Таким буде наше медіа. Ми побудуємо співтовариство топових програмістів, де вони зможуть розповісти про технічні рішення, надихнутися новими ідеями і дізнатися про новини індустрії. На нашому сайті розробники будуть вести блоги, де будуть ділитися ідеями і кейсами», - йдеться в повідомленні.

Сайт проєкту має почати працювати у лютому 2021-го. Партнер засновників Ден Голотюк - програміст, СЕО та співзасновник компанії IO.

Редакція планує публікувати новини зі світу розробки та цікаві кейси з інших країн. Контенту для початківців у сфері IT на сайті не буде.

«Ми розповімо історії появи технологій, реальних (а не міфічних) інновацій, а також про вдалі і невдалі технічні рішення. Місія видання - допомагати розробникам будувати нову реальність, створювати технологічні рішення, які змінюють повсякденність і світ в цілому на краще», - зазначають засновники.

В основній редакції Highload наразі двоє людей - головний редактор Павло Белавін і технічний редактор Роман Гармидер. Також проєкт шукає редактора новин зі світу кодинга.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY