detector.media
22.01.2021 17:37
«Україна» покаже новий сезон «Свободи слова Савіка Шустера»
«Україна» покаже новий сезон «Свободи слова Савіка Шустера»
У першому випуску ток-шоу обговорюватимуть тему тарифів на газ.

На каналі «Україна» 22 січня о 21:00 стартує новий сезон соціально-політичного ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера». Проєкт виходитиме щоп'ятниці о 21:00.

У першому випуску ток-шоу обговорюватимуть тему тарифів на газ. «У студії ток-шоу з’ясовуватимуть, чому громадяни України отримали такі високі платіжки та що зробити, щоб зменшити тарифи на газ. А також порушать питання, чому виникла пожежа в будинку для літніх людей у Харкові та хто понесе відповідальність за загибель 15 осіб», – йдеться в повідомленні.

Гостями програми стануть:

Нагадаємо, на каналі «Україна» з 6 вересня 2019 року щоп’ятниці о 21:00 почала виходити «Свобода слова Савіка Шустера». Савік Шустер та представники каналу «Україна» підписали дворічний контракт з можливістю продовження на третій рік. У договорі прописані гарантія невтручання в редакційну політику і умови дострокового розірвання. Ініціатива створити програму «Свобода слова Савіка Шустера» виходила від ТРК «Україна». Савік Шустер погодився вести ток-шоу через бажання поспостерігати з журналістської точки зору за роботою нової влади.

Він розповів, що студія ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» є найдорожчою серед інших студій для подібних проєктів, однак суму не назвав. Він також розповів, що в цій програмі трохи змінили правила, зокрема тепер будуть два мікрофони. Ведучий пояснив, що коли один спікер виступатиме біля мікрофона, в іншого (який з ним не згоден) є можливість вийти до другого мікрофона та висловити свою позицію.

Крім того, Савік Шустер додав, що глядачів будуть привозити в студію з різних областей України. Він також зауважив, що глядачі, як і раніше, будуть голосувати протягом ефіру. Серед нововведень – камери, що зчитуватимуть емоції глядачів, а система їх розділятиме: на позитивні та негативні.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY