detector.media
21.01.2021 16:05
Серіал «Секс, Інста і ЗНО» з’явиться на онлайн-платформі «Київстар ТБ»
Серіал «Секс, Інста і ЗНО» з’явиться на онлайн-платформі «Київстар ТБ»
Наразі перші його серії можна подивитись на YouTube-каналі, а повністю серіал доступний за передплатою на платформах 1+1 video та Volia.

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Першй сезон серіалу «Секс, Інста і ЗНО» доступний абонентам всіх пакетів «Київстар ТБ». Його можна переглядати одночасно з п’яти пристроїв: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV та ТБ-тюнер. 

Нагадаємо, «Секс, Інста і ЗНО» розповідає про проблеми сучасних підлітків. У центрі подій — четверо персонажів та їхні найближчі друзі, у котрих, окрім класичних проблем, ще й іспити на носі.

За словами авторів, у серіалі максимально реально показано, як і чим живе покоління Z, а речі називаються своїми іменами без цензури, оскільки серіал створюється спеціально для онлайн-платформи.

Над зйомками серіалу працювала команда 1+1 Digital Studios. Авторка ідеї та шоуранерка проєкту − Ірина Никончук. Серіал зняв режисер Антоніо Лукіч за сценарієм Євгеніії Бабенко та Павла Острікова.

Прем’єра серіалу відбулася 25 листопада на платформі 1+1 video. Там можна купити підписку на всі 12 серій за 79 грн. До 24 листопада тривав передпродаж серіалу за ціною 59 грн за 12 серій.

Увечері 27 листопада перші три серії диджитал-серіалу з'явились у безкоштовному доступі на YouTube-каналі Молодіжні серіали 1+1 media. Наразі там доступні чотири повні серії та тизери ще двох.

Серіал також доступний на онлайн-платформі Volia.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY