detector.media
20.01.2021 17:13
Уряд погодив призначення Олександра Скічка головою Черкаської ОДА
Уряд погодив призначення Олександра Скічка головою Черкаської ОДА
Його призначення має розглянути президент Володимир Зеленський.

Кабінет Міністрів України 20 січня 2021 року підтримав подання про призначення колишнього телеведучого та шоумена, нині народного депутата від «Слуги народу» Олександра Скічка головою Черкаської обласної державної адміністрації. Про це повідомив сам Олександр Скічко та написав представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці в Facebook.

Призначення пана Скічка головою Черкаської ОДА має розглянути президент Володимир Зеленський.

«На мою думку, на сьогодні Черкащина є недооціненою та недоінвестованою. Хоча місто та область – є надзвичайно потужною! Моя місія – консолідувати всі сили та зусилля для того, аби Черкащина отримала гідний розвиток. Я докладатиму максимум зусиль для забезпечення тих завдань, які на мене покладені, а досягнуті раніше результати адміністрації буду підтримувати і примножувати», – розповів він.

Серед пріоритетів на посаді пан Скічко назвав: розвиток інфраструктури, її відновлення, підтримка медичної галузі у боротьбі з пандемією, підготовка до вакцинації, завершення реформи децентралізації, ремонт доріг.

Попередній голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук пробув на посаді чотири місяці. Його 29 грудня 2020 року звільнив президент України. Замість нього тимчасовим виконувачем обов'язків призначили Віктора Гусака.

Олександр Скічк – засновник продакшн-компанії Stream Production, колишній шоумен та ведучий програми «Зірковий шлях» на ТРК «Україна». Він пройшов до Верховної Ради по 197 округу на Черкащині. 

Фото: Олександр Скічко / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY