detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
20.01.2021 16:57
Держкіно виділить 300 тис. грн на промо фільму «Пік страху»
Держкіно виділить 300 тис. грн на промо фільму «Пік страху»
Українсько-голлівудський горор «Пік страху» з Іванною Сахно в головній ролі виходить в прокат в Україні 28 січня.

Таке рішення прийняла Рада з державної підтримки кінематографії на своєму засіданні 20 січня. Відео засідання опубліковано на ютуб-каналі Держкіно. 

300 тисяч гривень, надані Держкіно, підуть на інтернет-рекламу, рекламу в метро, а також на виготовлення відеороликів і банерів.

За словами продюсера стрічки Сергія Лавренюка, прем'єру вирішили не відкладати, адже фільм уже вийшов у прокат у США, Канаді та країнах Азії. Команда не влаштовуватиме урочисту прем'єру, але 27 січня організує преспоказ, де будуть представники ЗМІ, блогери та члени знімальної групи. 

Нагадаємо, горор «Пік страху» (Let it Snow) створений у копродукції України (Solar Media Entertainment) зі Сполученими Штатами та Іспанією. 

За сюжетом, американська пара сноубордистів, любителів фрірайду, відправляється до засніжених гір Грузії. Здається, на них очікує лише краса та насолода. Але спокій розриває вершник, в якого є своя місія, а молода туристка стає йому на заваді. Для усіх, хто вирішив дати бій вершнику, настає пік страху.

Режисер: Станіслав Капралов. Продюсер: Сергій Лавренюк. Копродюсери: Ян Фішер, Роджер Корбі та Станіслав Капралов. Сценаристи: Станіслав Капралов, Омрі Роуз (адаптація).

У ролях: Іванна Сахно, Алекс Хафнер, Тінатін Далакішвілі, Гіа Джапарідзе, Тамар Бзіава, Олена Турбал.

Нагадаємо, проєкт фільму  Let it Snow брав участь у пітчингу Work in progress 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю в 2019 році. 

Національна прем'єра стрічки відбулася на Київському міжнародному кінофестивалі «Молодість» у 2020 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY