detector.media
20.01.2021 16:31
Новий канал оголосив дату прем’єри шоу «Де логіка?»
Новий канал оголосив дату прем’єри шоу «Де логіка?»
Команда творців шоу також розповіла, з якими проблемами зіштовхнулася під час зйомок.

Новий канал 9 березня о 19:00 покаже прем’єру інтелектуально-розважального шоу «Де логіка?». Про це канал повідомив 20 січня.

15 випусків програми відзняли за п’ять днів. У шоу змагалися гуморист Ігор Ласточкін та співак Сергій Бабкін проти своїх дружин Анни Ласточкіної та Сніжани Бабкіної, акторки та танцівниці; ведучі реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» Алла Костромічова та Соня Плакидюк – проти гумористів Костянтина Трембовецького та Володимира Шумка; ведуча Маша Єфросініна й співачка Оля Полякова проти ведучих Юрія Горбунова та Олександра Педана.

«Майже в кожній парі перед зйомками відбувалось роздача ролей: хтось мав відповідати за інтелектуальну частину в шоу, тобто, розгадувати ребуси, а хтось – за розважальну, тобто, жартувати і швидко натискати на кнопку», – розповіла шефредакторка проєкту Анастасія Кутузова.

Крім того, команда творців шоу розповіла, що під час зйомок зіштовхнулася з технічними форс-мажорами, також на знімальному майданчику зламався кран.

«Пам’ятаю, що за день до початку знімального процесу у нас була репетиція, щоб зрозуміти, чи все нормально працює. Почали близько 16:00, – додала режисерка проєкту Світлана Шкробот. – І от ми виводимо картинки на екрани і розуміємо, що багато з них просто не видно. Наприклад, вони надто дрібні. Довелося терміново знаходити нові ілюстрації під завдання. Уявіть, за один вечір треба було перевірити та переробити картинки на три програми на наступний день. А потім це ж саме зробити ще з 12-ма наступними випусками».

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Новий канал почав знімати гумористичне інтелектуальне шоу «Де логіка?», ведучим якого став Сергій Притула. Проєкт для каналу знімала StarLight Production, студія 1. У шоу змагаються дві зіркові команди – чоловіків і жінок. Учасники сидять один навпроти одного за ігровими столами. Довкола них розміщені екрани, на яких транслюють завдання чотирьох раундів та фіналу, усі – на логіку та спостережливість. 

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY