detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
20.01.2021 11:25
Депутатка облради Кисельова продовжила роботу в «1+1 медіа», Тимофійчук і Колтунов звільнилися
Депутатка облради Кисельова продовжила роботу в «1+1 медіа», Тимофійчук і Колтунов звільнилися
Володимир Тимофійчук і Ігор Колтунов припинили співпрацю з медіагрупою в листопаді 2020 року.

Марія Кисельова, яка в 2020 році стала депутаткою Київської обласної ради від партії «Слуга народу», продовжує працювати в  «1+1 медіа». Про це медіагрупа 20 січня повідомила «Детектору медіа».

В «1+1 медіа» повідомили, що пані Кисельова виконує адміністративні обов’язки в департаменті журналістських проєктів. У Київській облраді вона очолює комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів.

Володимир Тимофійчук і Ігор Колтунов, які також стали депутатами Київської обласної ради, припинили співпрацю з медіагрупою в листопаді 2020 року.

На фото Володимир Тимофійчук (ліворуч) та Ігор Колтунов (праворуч)

У Київській облраді пан Тимофійчук став членом комісії з питань капітального будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного забезпечення та розвитку інфраструктурних об’єктів; а Ігор Колтунов – членом комісії з питань управління комунальною власністю, приватизації та житлово-комунального господарства та впровадження енергозберігаючих технологій.

Володимир Тимофійчук був кореспондентом програми «Секретні матеріали», Ігор Колтунов – кореспондентом програми «Гроші», Марія Кисельова – випусковою редакторкою «1+1 Продакшн», також вона була помічницею на громадських засадах народного депутата від «Слуги народу», свого колишнього колеги по «1+1 медіа» Олександра Дубінського.

Усі троє також працювали в Департаменті журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» над проєктами «Секретні матеріали» та «Українські сенсації».

Нагадаємо, у жовтні 2020 року кандидатами в депутати Київської обласної ради від партії «Слуга народу» стали Володимир Тимофійчук, Ігор Колтунов, Альона Шерепа, Наталія Книга, Марія Кисельова. Усі вони працювали у Департаменті журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» над проєктами «Секретні матеріали» та «Українські сенсації». За результатами місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня 2020 року, до Київської обласної ради від партії «Слуга народу» пройшли троє працівників «1+1 media», а саме: Ігор Колтунов, Марія Кисельова та Володимир Тимофійчук. 

Хто з представників ЗМІ став депутатом місцевих органів самоврядування або й міським головою читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Київська обласна рада

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY