detector.media
19.01.2021 18:50
Український серіал «Кріпосна» показали на іспанському телебаченні
Український серіал «Кріпосна» показали на іспанському телебаченні
В іспанському прокаті стрічка вийшла йде під назвою Encadenada.

На іспанському каналі Divinity вперше вийшов український серіал - костюмована драма «Кріпосна». В іспанському прокаті вона вийшла йде під назвою Encadenada. Про це повідомляє пресслужба стрічки.

В анонсах телекомпанії зазначається, що обидва сезони «українського серіалу, що на батьківщині став великим хітом» транслюються спеціально під час різдвяних та новорічних свят. Крім телебачення, його також можна переглянути на онлайн-сервісі Mitele PLUS.

«Нам дуже приємно, що в Іспанії прем’єра "Кріпосної" відбулася на різдвяні свята, адже це означає визнання високої якості та популярності проєкту. Серіал завоював тисячі прихильників в Україні, Польщі та інших країнах, і сподіваємось, що невдовзі іспанські фанати також питатимуть нас про вихід наступного сезону», - коментує Євген Драчов, менеджер з міжнародних продажів Film.ua Distribution.

Нагадаємо, що прем’єри «Кріпосної» вже відбулися в Польщі, Чехії, Литві, Казахстані, Росії та Білорусі, а права на показ проєкту продані до Японії, Південної Кореї, Словаччини, Угорщини, Болгарії, Латвії, Естонії, Грузії, території Латинської Америки та Балканських країн. Також «Кріпосну» розміщено на найпопулярнішому VOD-сервісі Amazon Prime для глядачів із території Північної Америки.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY