detector.media
19.01.2021 12:26
До суду передали обвинувальний акт у справі про напад на журналістку NewsOne
До суду передали обвинувальний акт у справі про напад на журналістку NewsOne
Правоохоронці завершили досудове розслідування в цій справі.

До Печерського районного суду Києва передали обвинувальний акт щодо 31-річного чоловіка, якого підозрюють у перешкоджанні знімальній групі телеканалу NewsOne у День вшанування пам’яті голодомору. Про це поліція Києва повідомила 18 січня.

«Наразі досудове розслідування відносно 31-річного підозрюваного завершено, а обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду. За скоєне чоловіку загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 листопада 2020 року під час прямого включення з парку Слави біля Національного музею Голодомору-геноциду до кореспондентки знімальної групи NewsOne підбіг невідомий, почав кричати, вибив мікрофон і свічку з її рук, після чого втік. У  причетності до перешкоджання знімальній групі підозрюють 31-річного киянина, який раніше не був судимий. Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY