detector.media
18.01.2021 20:09
Megogo Live покаже соціальний проєкт «Країна сонячних зайчиків»
Megogo Live покаже соціальний проєкт «Країна сонячних зайчиків»
Над виробництвом проєкту працювала студія «Мамахохотала».

Megogo Live 19 січня покаже соціальний проєкт «Країна сонячних зайчиків» - 12 історій та 12 актуальних тем. Про це повідомляє пресслужба проєкту.

Над виробництвом проєкту працювала студія «Мамахохотала». Він висвітлює гострі для суспільства теми: кібербулінг, захист тварин, донорство, еко-проблеми та інші надважливі питання.

«Країна сонячних зайчиків» складається з 12 короткометражних фільмів та 12 пояснювальних інтерв’ю з експертами, які щовівторка о 20:00 з’являтимуться на Megogo Live.

Перший випуск розповідатиме про сексуальну освіту, експерткою бесіди стане українська акторка і телеведуча Ольга Сумська.

Над усіма короткометражними фільмами працювали молоді українські режисери: Христина Сиволап, Аля Бухтіярова, Дмитро Шмурак та інші.

В проєкті взяли участь відомі українські зірки та професійні лідери: Світлана Тарабарова, Олександр Рудинський, Аліна Паш, Олександр Тодорчук, Ахтем Сеітаблаєв, Ігор Кондратюк, Ольга Сумська, Анна Добриднєва, Ольга Цибульська, Юлія Ярмоленко, Аня Гресь та інші. 

Перегляд каналу Megogo Live на медіасервісі Megogo абсолютно безкоштовний.

Раніше повідомлялось, що Megogo Live покаже цикл документальних фільмів «Фантастичні українці».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY