detector.media
18.01.2021 17:10
Ще один футбольний клуб запустив свій телеканал
Ще один футбольний клуб запустив свій телеканал
Львівський футбольний клуб «Рух» запустив власний телеканал.

Про це повідомляє видання Tribuna.com.

Керівник медіацентру «Рух» Богдан Тимовчак розказав, що наразі канал працює у тестовому режимі. За його словами, канал лише починає працювати над розробкою контенту, а зараз в ефір виходить те, що транслюється на YouTube-каналі.

«Люди, які мають вдома телебачення, можуть дивитися наш медіаконтент по телевізору. До середини 2021 року, крім використання нашого YouTube-каналу, нічого нового не буде. Хоча від наших партнерів ми бачимо тенденцію, що людям це цікаво. Вже інші оператори телефонували і цікавилися, як можна отримати наш канал. З YouTube ми нікуди не йдемо. Просто хочемо задовольнити потреби всіх глядачів», - сказав він.

Розширювати наповнення новостворений канал планує поступово. У новому сезоні мають з’явитись нові рубрики.

Також клуб хоче побудувати власний медіацентр для створення контенту. «Вже є виділене приміщення. Там будуть наші телевізійні студії, будемо записувати свої програми, словом - робити свій контент і продакшн. Це ще не завтра, але післязавтра точно. Ми рухаємося крок за кроком », - сказав пан Тимовчак.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2020 року про запуск власного телевізійного каналу повідомив футбольний клуб «Динамо». А у лютому 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ПрАТ «Футбольний клуб “Шахтар”» ліцензію на кабельне мовлення за технологією ОТТ. 15 квітня розпочалось тестове мовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY