detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
18.01.2021 11:29
Канали «Медіа Групи Україна» повернулись на Megogo (ДОПОВНЕНО)
Канали «Медіа Групи Україна» повернулись на  Megogo (ДОПОВНЕНО)
Сервіс та медіагрупа домовилися про нову угоду.

Медіа сервіс Megogo відновив показ каналів холдингу «Медіа Група Україна» - «Україна», «Україна 24», НЛО-ТВ та інші.

Як розказав у коментарі «Детектору медіа» директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаковйого компанії вдалось домовитися з медіагрупою.

«Ми дійшли до спільної згоди, деталі розкривати не можемо, але зійшлись на одній з опцій», - сказав він.

У пресслужбі «Медіа Група Україна» додали, що домовленості сторони лише фіналізують: «Глядачам уже доступний контент телеканалів "Медіа Групи Україна" на платформі Megogo. Поки що ми фіналізуємо наші домовленості з медіасервісом».

Нагадаємо, на початку 2021 року медіасервіс Megogo припинив показ каналів «Медіа Групи Україна». У пресслужбі «Медіа Групи Україна» «Детектор медіа» розказали, що наразі з Megogo тривають перемовнини й угоду на 2021 рік поки що не укладено. За словами Івана Шестакова, Megogo не зміг домовитися з «Медіа Групою Україна» щодо показу її каналів через ціну. Єдиний варіант, за його словами, який був можливий, призводив би до підвищення ціни передплати для всіх користувачів. Також пан Шестаков сказав, що Megogo водночас готує «схожий контент до заміщення цієї ніші». Медіагрупа ж запевняла, що запропонувала сервісу такі ж умови, як для всіх, і висловила сподівання на те, що домовитися все ж таки вдасться.

Детальніше про ситуацію з відключенням каналів читайте у матеріалі «Заручники футболу: що заважає домовитись «Україні» з Megogo?».

Також нагадаємо, що  2020 році  «Медіа Група Україна» та Megogo не домовились щодо показу каналів «Футбол» на медіасервісі. Після цього стало відомо , що футбольний канал «Волі» Volia Football+ стане доступним на ОТТ-платформі Megogo. Цей канал як і «Футбол 1/2/3» показує Лігу чемпіонів і Лігу Європи. «Медіа Група Україна» вважає, що компанія «Воля» порушила спільні домовленості після того, як перепродала права на Лігу чемпіонів і Лігу Європи ОТТ-сервісу Megogo. А Megogo медіагрупа закидала порушення умов меморандуму щодо показу чемпіонатів Іспанії та Німеччини.

А початку 2021 року Megogo офіційно підтвердив, що виграв тендер на трансляцію Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021-2024 років і здобув права на показ цих матчів в Україні на всіх платформах, включно з телевізійними. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY