detector.media
17.01.2021 15:18
Полк «Азов» презентував документальний фільм «Вісім місяців на Світлодарській дузі»
Полк «Азов» презентував документальний фільм «Вісім місяців на Світлодарській дузі»
Як розповідають автори, це фільм про справжню чоловічу дружбу, беззаперечну любов до України та самовіддану боротьбу за волю її народу.

Полк «Азов» презентував фільм про вісім місяців служби на передовій на Світлодарській дузі. Про це повідомляється на Youtube-каналі полку.

«Легендарні здобутки та болючі втрати, запеклі бої та окопний побут – усе це без прикрас на унікальних документальних кадрах пресслужби полку з передової. Події, що вже увійшли в історію, відбуваються поблизу окупованої Горлівки 2019 року. Вісім місяців боротьби з проросійськими терористами "Азов" жорстко диктував свої умови ворогу та просував лінію фронту вперед. Противник був змушений тікати, відводити свої війська на інші рубежі, безперервно зазнавати втрат. Результат роботи наших військових – це десятки вбитих і поранених окупантів, знищення важкої та бронетехніки, російських безпілотників та радіолокаційних систем агресора», - йдеться в описі до відео.

У той час «Азов» втратив чотирьох бійців із позивними «Круглий», «Максон», «Біч» та «Шах».

«Документальний фільм "Полк "Азов". Вісім місяців на Світлодарській дузі" – це про справжню чоловічу дружбу з присмаком пороху, беззаперечну любов до України та самовіддану боротьбу за волю її народу», - розповіли автори відео.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський призначив гранти молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY