detector.media
16.01.2021 14:40
Ексдепутатка Бондаренко в ефірі каналу «Наш» назвала всіх українських військових «злочинцями»
Ексдепутатка Бондаренко в ефірі каналу «Наш» назвала всіх українських військових «злочинцями»
Вона вважає, що Україна на Донбасі «воює з тими, хто на цю війну не явився».

Колишня народна депутатка від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що українські військові є «злочинцями». Про це вона сказала в ефірі каналу «Наш» у розмові щодо війни на сході України.

На думку Бондаренко, присутність російських військових на Донбасі «довести неможливо» і доказів нібито немає. Натомість вона звинуватила українську армію в обстрілах міст з повітря - загальними фразами та без наведення доказів. Ексдепутатку також обурило, що українська армія «досі використовує на Сході зброю» та «досі воює».

«Той, хто зараз носить погони, за мораллю і за законом, це злочинці в нашій країні», - зробила висновок Олена Бондаренко.

Ведучий на це сказав, що через «цікаву передісторію» стосунків каналу із Нацрадою з телебачення та радіомовлення «змушений зробити застереження», що озвучене ексрегіоналкою є лише її точкою зору.

У соцмережах через заяви Бондаренко вже ширяться заклики до спецслужб про відповідну реакцію на її слова. Офіцер Генштабу Збройних сил України Анатолій Штефан, наприклад, написав, що впевнений – «якщо не буде реакцій на такі заяви з боку держави та правоохоронних органів, то реакція буде від ветеранів та воїнів Збройних Сил України». 

Нагадаємо, раніше канал «Наш» вів трансляцію пресконференції президента Росії Володимира Путіна 19 грудня 2019 року. Нацрада оголосила йому за це попередження.

Також на каналі «Наш» показали ролик проти незалежності України - Нацрада призначила за це перевірку.

У грудні 2020-го канал надав слово в ефірі представнику «ЛНР». За це також призначили перевірку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY