detector.media
13.01.2021 20:15
«1+1» зніме серіал «Моя улюблена Страшко» за колумбійським форматом
«1+1» зніме серіал «Моя улюблена Страшко» за колумбійським форматом
Серіал «Betty la fea» був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії.

Телеканал «1+1» придбав права на адаптацію відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea», що в перекладі означає «Неприваблива Бетті». Українська адаптація називатиметься «Моя улюблена Страшко».

Серіал розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистенткою директора великої косметичної компанії. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг - це не головне в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто «сіру мишку».

«Betty la fea» був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася на 25 мовах і була адаптована в більш ніж 20 країнах світу.

Українська адаптація серіалу відрізнятиметься від оригінального формату. Стрічка в жанрі драмеді відобразить реалії життя в сучасному українському місті. Виконавців головних ролей оголосять згодом.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення «1+1» буде працювати українська кінокомпанія «Кінороб».

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» - Максим Кривицький, продюсери - Альона Єремєєва, Дарина Жукова, шоураннерка - Ніна Шуліка.

Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» - Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор - Ярослав Войцешек.

Раніше повідомлялось, що «1+1» покаже серіал «100 тисяч хвилин разом» про подружжя на самоізоляції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY