detector.media
13.01.2021 18:17
«1+1» покаже серіал «100 тисяч хвилин разом» про подружжя на самоізоляції
«1+1» покаже серіал «100 тисяч хвилин разом» про подружжя на самоізоляції
Лірична комедія буде складатися з 16 серій.

Телеканал «1+1» покаже прем’єру комедійного серіалу «100 тисяч хвилин разом» від студії «Квартал 95». Про це повідомляє пресслужба каналу. 

Серіал розповість про подружжя, яке після семи років шлюбу опинилось на 69 днів замкненим на карантині у власному будинку. Він – успішний пілот, вона – впевнена у собі фітнес-тренер. Двом лідерам доведеться пройти непросте випробування самоізоляцією.

У ролях – Руслан Ханумак (він також є режисером серіалу) і Даша Рибак.

«Цей серіал про сімейні стосунки і війну статей. Не тільки ситуація, в яку потрапляють головні герої, але й сам проект завжди буде актуальним, оскільки порушує велику кількість близьких всім тем про стосунки. Упевнений, що 99% глядачів впізнають себе і свого партнера в наших героях», коментує Руслан Ханумак.

Спочатку проект називався «Війна статей», оскільки від початку був задуманий, як історія про вічну «битву» між чоловіком і жінкою. Однак через реалії сучасного світу в сценарій вирішили додати пандемію COVID-19.

Дату прем’єри телеканал поки що не оголошує.

Раніше телеканал СТБ оголосив ім'я виконавиці головної ролі в третьому сезоні серіалу «Кріпосна». Роль Каті Вербицької зіграє 25-річна Соня Прісс.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY