detector.media
13.01.2021 17:25
СТБ покаже новий сезон проєкту «Неймовірна правда про зірок»
СТБ покаже новий сезон проєкту «Неймовірна правда про зірок»
У цьому сезоні проєкту з’являться нові рубрики.

Телеканал СТБ 16 січня покаже прем’єру нового сезону проєкту про життя селебріті «Неймовірна правда про зірок». Програма виходитиме щосуботи о 9:30. Про це канал повідомив 13 січня.

Ведучими шоу лишилися Надія Матвєєва і Григорій Решетник.  

«У прем'єрних епізодах на глядачів чекає ще більше інсайдерської інформації про зіркове життя. Журналісти вирушать до селебріті за лаштунки і додому, розкриють секрети їхнього особистого життя і правила виховання дітей, зазирнуть у багажник автомобіля, у телефон і навіть у сумочку», – йдеться в описі.

Керівник проєкту Дмитро Слободян розповів, що в новому сезоні з’являться нові рубрики: «Ми готуватимемо із зірками, відправлятимемо їх на екстремальні види спорту. Знаменитості відповідатимуть на гнівні коментарі, даватимуть майстер-класи і приходитимуть до нас у гості в студію, щоб поспілкуватися з ведучими і відкрити цікаві подробиці свого особистого життя й роботи».  

Шефредакторка проєкту – Юлія Черненко, креативний продюсер – Веніамін Вегерчук.

Нагадаємо, 13 березня 2020 року стало відомо, що в ефір телеканалу СТБ повертається проєкт про життя селебріті – «Неймовірна правда про зірок», ведучими якого стали Надія Матвєєва і Григорій Решетник. Прем'єра проєкту відбулася 4 квітня

«Неймовірна правда про зірок» з Григорієм Решетником і Надією Мейхер виходила на СТБ з 2010 по 2014 рік. У серпні 2014 року стало відомо про те, що проєкт «Неймовірна правда про зірок» припиняє вихід на каналі СТБ і переїжджає на Новий канал, де йтиме з новими ведучими. Як пояснили на СТБ, програму зняли з ефіру у зв'язку зі змінами в сітці мовлення.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY