detector.media
13.01.2021 16:35
Новий канал оголосив дату прем’єри шоу «Від пацанки до панянки»
Новий канал оголосив дату прем’єри шоу «Від пацанки до панянки»
Телеканал також показав декількох нових учениць Школи леді.

Реаліті «Від пацанки до панянки» вийде на Новому каналу 1 березня 2021 року о 19:00. Про це канал повідомив 13 січня.

Телеканал випустив проморолик нового сезону проєкту, у якому показав декількох учениць Школи леді. Проморолик знімали в Національному музеї літератури України та Національному театрі опери та балету.

«Деяких учениць Школи леді показали у проморолику нового сезону проєкту. Такі різні зовні і внутрішньо "пацанки" мають щось спільне – залежності. Хтось залежить від звичок, хтось – від минулого, хтось – від наркотиків і соцмереж. Але всі вони хочуть одного – стати кращими», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 травня 2020 року відбувся фінал четвертого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» на Новому каналі. У заключному випуску за перемогу боролися Юлія Чигринець, Анастасія Іваненко, Вікторія Альохіна та Євгенія Мазур. Перемогу та винагороду в 100 тисяч гривень здобула 19-річна Євгенія Мазур з Вінниці.

Політтехнологиня, журналістка й колишня членкиня Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Тетяна Мокріді стала директоркою школи леді в четвертому сезоні проєкту «Від пацанки до панянки» на Новому каналі. Завучами Школи леді на проєкті стали телеведуча і мистецтвознавець Катерина Виноградова та місіс «Україна-Всесвіт» Ірина Зайцева.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY