detector.media
13.01.2021 11:50
Журналістка CNN розплакалася у прямому ефірі, розповідаючи про коронавірус
Журналістка CNN розплакалася у прямому ефірі, розповідаючи про коронавірус
Вона закликала глядачів робити все можливе, аби вберегти своїх близьких від хвороби.

Кореспондентка американського каналу CNN Сара Сайднер робила сюжет про поховання померлого від коронавірусу чоловіка в Каліфорнії. Близькі змушені були прощатися з ним прямо на парковці, адже лікарні та агенції, що займаються похованнями, переповнені померлими від COVID-19. 

Журналістка розповіла, що найбільше страждають малозабезпечені сім'ї, а смертність серед латиноамериканців і афроамериканців вища, ніж серед білого населення.  

«Те, як ми чинимо один з одним, не номально. Ці сім’ї не повинні проходити через усе це, як і будь-які інші родини. Тому, будь ласка, дослухайтеся до того, що ці родини говорять, не дозвольте, щоб це сталося з вами, зробіть усе можливе, щоб коронавірус не вбивав членів ваших родин, ваших сусідів, друзів, учителів, лікарів, пожежників тощо. Усі ці люди працюють, щоб допомогти вам, але ви теж повинні зробити свій внесок», - сказала вона. 

Сара Сайднер вибачилася перед глядачами за те, що розплакалася. Та ведуча зі студії, що перебувала на прямому зв'язку, сказала, що журналістка не має вибачатися, адже всі ми нині переживаємо колективну драму через епідемю коронавірусу. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY