detector.media
12.01.2021 14:30
«Гроші», «Секретні матеріали» та «Дубінізми» виходитимуть на «2+2» замість «1+1» (ДОПОВНЕНО)
«Гроші», «Секретні матеріали» та «Дубінізми» виходитимуть на «2+2» замість «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Програма «Українські сенсації» продовжить виходити на телеканалі «1+1».

В ефірі телеканалу «2+2» показуватимуть програми каналу «1+1»: «Гроші», «Секретні матеріали» та «Дубінізми», які канал називає журналістськими розслідуваннями. Про це група «1+1 медіа» повідомила 12 січня.

Виробництвом цих програм продовжить займатися департамент журналістських проєктів «1+1 медіа» на чолі із Максимом Шиленком.

«Згідно з результатами аудиторних досліджень, ми переглянули й оновили стратегію розвитку телебізнесу групи. 2020-й довів, що нашому флагманському каналу "1+1" варто цілеспрямовано зосередитися на big shows, серіальному виробництві та новинно-розважальному контенті. А також розвивати й посилювати інші телеканали групи, зокрема канал "2+2", який уже демонструє потужні результати», – сказав директор телевізійного бізнесу «1+1 медіа» Максим Кривицький.

Канали запустили кросмедійну промокампанію через перехід частини контенту з «1+1» на «2+2».

25 січня о 18:00 відбудеться прем’єра проєкту «Секретні матеріали»; о 22:20 на  прем’єра програми «Гроші» з ведучим Олександром Преподобним; о 23:30 – «Дубінізми» з Олександром Дубінським.

Водночас програма «Українські сенсації» продовжить виходити на телеканалі «1+1».

ДОПОВНЕНО: Пресслужба «1+1 медіа» на питання «Детектора медіа», коли медіагрупа планувала перехід контенту та чи вплинуло на це рішення запровадження проти Олександра Дубінського санкцій США, відповіла: «Зміна у програмуванні телеканалу "2+2" пов’язана зі стратегією його розвитку, яка була затверджена наприкінці 2020 року».

Нагадаємо, програма «Гроші» вперше вийшла в ефір у жовтні 2010 року. До 2019 року її ведучим був Олександр Дубінський, у вересні 2019 року замість нього ведучим став Олександр Преподобний. З жовтня 2019 року на телеканалі «1+1» показували проєкт Олександра Дубінського «Дубінізми».

Блогер та ведучий Олекандр Дубінський під час позачергових парламентських виборів 2019 року став народним депутатом від партії «Слуга народу». Його також призначили заступником голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики. Читайте досьє MediaSapiens, хто такий Олександр Дубінський.

11 січня 2021 року уряд США запровадив санкції проти народного депутата України Олександра Дубінського та ще низки українських громадян та медіа. Їх обвинувачують у втручанні в американські вибори та приналежності до «російської мережі впливу».

Фото: 1+1 медіа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY