detector.media
12.01.2021 14:11
«Футбол» запускає нове шоу з Вацком, Седан та Столярчуком
«Футбол» запускає нове шоу з Вацком, Седан та Столярчуком
Розважальне токшоу «Вмикай підігрів» матиме вісім випусків.

15 січня на телеканалі «Футбол 1» стартує нове розважальне токшоу «Вмикай підігрів». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ця програма буде повністю присвячена футбольному міжсезонню. Глядачі зможуть дізнатися новини зі станів команд, побачити ексклюзивні інтерв'ю футболістів тощо. Ведучими токшоу стали Влада Зінченко (Седан), Віктор Вацко та Андрій Столярчук.

«Цього разу дуже цікавий підбір ведучих. Вітя Вацко не потребує особливих представлень, тому що всім добре відомі його високий фаховий рівень та глибина знань предмету. З ним цікаво полемізувати, тому що Вітя завжди має власну точку зору і може її аргументовано відстояти. Влада Седан - людина, яка чи не найкраще в Україні знає внутрішню футбольну кухню. Плюс її жіночий шарм, який додасть яскравих фарб нашій програмі», – каже ведучий проєкту Андрій Столярчук.

«Вмикай підігрів» виходитиме двічі на тиждень щопонеділка та щоп'ятниці о 21:30. Всього планується 8 випусків програми.

Нагадаємо, директор телеканалів «Футбол 1», «Футбол 2» та «Футбол 3» Олександр Денисов 30 жовтня запустив авторський проєкту «Денисов Time» на новому ютуб-каналі «Великий Футбол».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY