detector.media
11.01.2021 20:16
Пішов із життя багатолітній заступник гендиректора «Укрінформу» Валерій Козловський
Пішов із життя багатолітній заступник гендиректора «Укрінформу» Валерій Козловський
У перші роки незалежності України він працював також радником із гуманітарних питань спочатку Посольства України у Російській Федерації, потім - Посольства України у Республіці Білорусь.

Помер відомий український журналіст, дипломат, багатолітній заступник генерального директора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Валерій Козловський. Про це повідомляється на сайті агентства.

«У шкільні роки він захоплювався літературою і мріяв стати журналістом, письменником. Ще в студентські роки, навчаючись на факультеті журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка, Валерій Козловський почав співпрацювати з молодіжною редакцією "Українського радіо". Отримавши направлення в цей колектив, він незабаром став у ньому заступником головного редактора. Його слово постійно звучало в українському ефірі, його ім’я було популярними серед радіослухачів, особливо молоді», - розповіли в«Укрінформі».

Згодом Валерія Козловського призначили на посаду віце-президента Національного радіо України. У перші роки незалежності України він працював радником із гуманітарних питань спочатку Посольства України у Російській Федерації, потім - Посольства України у Республіці Білорусь.

Із липня 2006-го і до виходу на пенсію Валерій Козловський працював заступником генерального директора «Укрінформу».

«Його в нашому колективі щиро шанували. За мудрість і розважливість, терплячість і толерантність, дипломатичну наполегливість і непоказну скромність, людяність і готовність підсобити колегам, підтримати їх у разі потреби. Для інформагентства, де завжди кипить напружена праця і не бракує екстремальних ситуацій, ці риси характеру Валерія Анатолійовича, його величезний журналістський і життєвий досвід, були особливо цінними», - зазначили в агентстві.

На пенсії Валерій Козловський тривалий час виконував на громадських засадах обов’язки генерального директора Українського фонду культури.

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття всім рідним і близьким Валерія Козловського.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY