detector.media
Лєна Чиченіна
07.01.2021 20:32
Як американське телебачення висвітлює ситуацію біля Капітолію
Так, американське телебачення остаточно зійшло на пси. Брати з них приклад можна хіба у технічному сенсі.

Щоб глянути сяк-так об‘єктивну картину по заворушці у США, довелося вмикати BBC.

Трансляції NBC, ABC, CNN - це навряд можна назвати журналістикою, як на мене. Fox, ясна річ, теж. Там геть больнічка. CNN, щоправда, через добу на ютуб таки виклали 6 хвилин спілкування з патріотами, як вони себе називають. Коментарі змонтовані зі штурмом і потім це коментує їхня журналістка.

Лише на BBC (а це, нагадаю, британське медіа) дали коменти цих тітушок, була рівна кількість синхронів різних сторін. На решті каналів - вже абсолютна однобокість. Експерти, журналісти - не приховують своїх симпатій. Кори демократичних медій у прямих трансляціях з-під Капітолію інтерв‘ю ні у кого не беруть. Мікрофони без брендованих набалдашників, щоб у натовпі не знали, що за канал. Хоча дивно - коментарі цих чувачків явно вигідні демократам, вони б однаково нагородили якоїсь дічі. Тим паче, якщо у них почати щось уточнювати.

Це таке вже у них давно і ситуація, напевне, буде гіршати. Відповідно, американці будуть розділятися ще більше. Бо я щось зараз не зможу назвати канал, який би дивилися прихильники і демократів, і республіканців. Відповідно, люди знаходяться у дуже герметичних інформаційних бульках, діалог між такими групами вже майже неможливий.

Хоча, якщо знаєте такі канали - напишіть. Бо я поки такого знайти не можу.

До речі, ще одне «позитивне» враження у мене від шоу Девіда Леттермана на Нетфліксі. Він там бере інтерв‘ю у всяких чуваків і от приходить до нього Барак Обама. Ведучий хіба тільки автограф не взяв і ноги не цілував.

Коротше, те саме, що у нас) Тому хороша новина - нарешті у нас тєлік такий самий, як у американців. Вітаю)

Джерело: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY