detector.media
06.01.2021 15:34
«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Світу навиворіт»
«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Світу навиворіт»
Ведучий Дмитро Комаров й оператор Олександр Дмитрієв у новій експедиції досліджували Пакистан.

Телеканал «1+1» 13 лютого о 18:30 покаже прем’єру 12-го сезону тревел-шоу «Світ навиворіт», який буде присвячений Пакистану. Про це канал повідомив 6 січня.

«Вперше "Світ навиворіт" вирушив вивчати консервативну мусульманську країну і закони життя в ній. За словами Дмитра Комарова, Пакистан по-справжньому здивує українських глядачів – це абсолютно ексклюзивний матеріал, а багато сюжетів взагалі будуть показані вперше в історії не тільки українського, а й світового телебачення. Пакистан – як інша планета, держава, не схожа ні на одну з тих, де раніше бувала команда тревел-шоу», – йдеться в описі.

Ведучий Дмитро Комаров й оператор Олександр Дмитрієв у новій експедиції потраплять в унікальні місця, багаті культурою та історією, покажуть чудеса природи, познайомляться зі звичаями місцевих народностей.

Пан Комаров зізнався, що експедиція до Пакистану була складною, але дуже захоплюючою: «Це була дуже непроста експедиція, морально і фізично. Були виснажливі гірські дороги, безсонні ночі, складні домовленості про зйомки, екстрим. Але не було жодного дня, щоб мені стало нудно. Щоб я не дізнався щось нове і не сказав "вау". Я реалізував безцінний для мандрівника шанс – стати першим іноземцем, який ступив ногою в місцях, що мають колосальний туристичний потенціал. Я зустрів багато добра і позитиву. Це буде один з найбільш захоплюючих сезонів».

Нагадаємо, у листопаді джерела з каналу «1+1» повідомили «Детектору медіа», що телеведучий Дмитро Комаров планує припинити свою співпрацю з каналом та виробляти тревел-шоу «Світ навиворіт» самотужки. Він нібито веде перемовини про трансляцію уже існуючих серій, права на які належать йому, з онлайн-платформою 1+1 video. Пресслужба каналу спростувала цю інформацію. Пан Комаров цю інфорацію не коментував.

У грудні 2020 року проєкту Дмитра Комарова «Світ навиворіт» виповнилося 10 років.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY