detector.media
03.01.2021 10:25
Дмитро Комаров перервав експедицію, щоб відпочити зі «все включено» на Мальдівах
Дмитро Комаров перервав експедицію, щоб відпочити зі «все включено» на Мальдівах
До цього в нього було три місяці постійних зйомок.

Телеведучий, мандрівник та автор програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров перервав експедицію, щоб відпочити з дружиною, моделлю та ведучою Олександрою Кучеренко у незвичний для себе спосіб — за системою «все включено» на Мальдівах. Про це він написав в Instagram.

«За 90 днів зйомок без вихідних я жахливо втомився. Емоційно. Наприклад, тижнів півтора тому у нас була дорога на зйомку — просто дві доби в машині. І ось 20 грудня я точно вирішив, що треба робити паузу. Довелося зрадити традиціям і замість самостійної подорожі обрати туристичну путівку, про що я не пошкодував.

Так я вперше за багато років поїхав за системою "все включено" (крім алкоголю) в місце, яке називають раєм. Фантастична, казкова, нереальна вода. Посмішка не сходить з обличчя від цієї краси. Підводний світ шикарний. Так, по фарбах й різноманітності риб поступається Шарм-ель-Шейху. Але це зовсім інше.

Тільки врахуйте, що спиртне на Мальдівах — мегадорого. Продають в готелях, в 5−10 разів дорожче дьюті-фрі. Провезення заборонене, конфіскують. Але природа та пейзажі такі, що сп’яняють крутіше за алкоголь. Скати, акули, черепахи, мурени — я бачив цих друзів своїми очима, годував з рук й, звичайно, знімав на відео. Мої перші проби пера в підводних зйомках, по слідах Кусто», - йдеться в дописі Дмитра Комарова.

Нагадаємо, у грудні 2020 року проєкту Дмитра Комарова «Світ навиворіт» виповнилося 10 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY