detector.media
31.12.2020 12:36
StarLightMedia запустила інформаційні кампанії задля протидії COVID-19
StarLightMedia запустила інформаційні кампанії задля протидії COVID-19
Інформаційні компанії реалізуються у партнерстві StarLightMedia, Червоного Хреста за підтримки Данського Червоного Хреста, Міністерства закордонних справ Данії та UNICEF.

Медіагрупа StarLightMedia запускає дві інформаційні кампанії задля протидії поширенню COVID-19. Про це повідомляє пресслужба.

Серії інформаційних роликів, присвячені правилам безпеки та особистому досвіду боротьби з COVID-19,  об’єднані хештегом #будьтевідповідальні, вийшли в ефір всіх телеканалів медіагрупи.

Метою інформаційних кампаній є нагадати глядачам про правила безпеки та мотивувати їх піклуватись про себе та оточуючих. Особлива актуальність цих кампаній зумовлена зростанням кількості хворих та прийдешніми святами.

Перша серія роликів присвячена необхідності носіння масок. Ведучі та зірки ще раз нагадають українцям, що це один з ключових методів протидії зараженню.

Героями другої серії інформаційних роликів стали відомі українці, що вже перехворіли на COVID. У межах кампанії вони діляться власним досвідом боротьби з захворюванням, розповідають про правила безпеки, яким слідують зараз, щоби не захворіти знову та закликають українців берегти себе.

«Ми завжди починаємо з себе. Саме тому StarLightMedia взяли на себе найбільше зобов’язань по промоції соціально важливих правил задля захисту здоров’я українців. Канали нашої медіагрупи надають  найбільшу частку соціальної реклами в країні. Це частина нашого життя і відповідальності. Але дуже важливо, щоби всі розуміли - така відповідальність є спільною. Немає однієї людини здатної зупинити пандемію - кожен відповідає за всіх», - каже Олександр Богуцький, президент StarLightMedia, керівник дивізіону суспільно важливих програм.

Генеральний директор Національного комітету Червоного Хреста України Максим Доценко нагадав, що Червоний Хрест України – один із перших, хто розпочав освітню діяльність про зниження ризиків інфікування коронавірусом: «І ми будемо продовжувати піклуватися про безпеку населення формуючи нові актуальні матеріали, аби люди пам’ятали про головне: використання масок у громадських місцях та дотримання соціальної дистанції – запорука спільної перемоги над пандемією».

Героями інформаційних кампаній стали: Оксана Гутцайт, Григорій Решетник, Олександр Педан, Юлія Зорій, Тетяна Висоцька, Микита Добринін. Окрім зірок StarLightMedia до проекту долучились Олег Михайлюта (Фагот) та Олексій Завгородній (Позитив). З роликами можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, на початку пандемії медіагруппа вже реалізовувала дві інформаційні кампанії - #залишайсявдома та #залишайсясвідомим, що допомагали українцям розібратися з правилами безпеки під пас першого локдауну та після пом’якшення його правил.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY