detector.media
Наталія Данькова
31.12.2020 09:00
Чим розважатимуть українські канали на Новий рік?
Чим розважатимуть українські канали на Новий рік?
ICTV зустрічатиме 2021 рік із «Дизель шоу», «1+1» – із «Вечірнім кварталом», Новий канал – із «Вар’ятами», «Україна» – із прем’єрами від «Кварталу 95» і музичним шоу, «Інтер» – із концертом і радянською класикою, НЛО TV – з «Мамахохотала», СТБ – із радянськими комедіями, а Суспільне – із різдвяними фільмами, Іво Бобулом та Ніною Матвієнко.

Новорічне привітання президента України Володимира Зеленського

Його покажуть 10 каналів: 0 23:50 привітання транслюватимуть СТБ, 5 канал, «Суспільне», Новий канал, НТН, «Прямий» та канал «ПлюсПлюс».  0 23:55  звернення президента покажуть ще три канали – «Україна», Інтер та ICTV.

ICTV

ICTV пропонує зустрічати новий рік глядачам за своїм класичним, випробуваним роками рецептом. Утім, цього року підготував для новорічної ночі прем’єру.

31 січня в першій половині дня канал покаже серіали «Пес» і «Новорічний пес», а в другій половині дня – усі чотири частини «Поліцейської академії». Прем’єрний новорічний концерт від «Дизель студіо» розпочнеться о 20:00 і триватиме впродовж п’яти годин. Це перший новорічний концерт проєкту за останні три роки. Адже «дизелі» не робили спеціальних новорічних ефірів з 2018 року. По його завершенню до самого ранку виходитимуть повторні випуски шоу «Дизель шоу».

А от 1 січня нового року ICTV зрання до повтору «Дизель шоу» о 16:30 показуватиме мультфільми про богатирів. Завершить день кінопоказ: комедія «За бортом» та «Великий переполох у малому Китаї».

«1+1»

«Плюси» почнуть день 31 грудня зі святкового випуску «Сніданку з 1+1», повторного показу концерту «Ніч хітів», а також радянської комедії «Діамантова рука» та перших двох частин фільму «Сам удома».

А о 20:21 (час символічно обрано під число нового року) вийде свіжий «Новорічний Вечірній квартал». Актори покажуть, чи можливо було відвернути пандемію COVID-19, «аварію ліхтарів на Шулявському мосту» та інші події цього року. Також українські політики у виконанні «квартальців» зазирнуть у 2025 рік. Концерт триватиме до 00:50, далі його змінить в ефірі повторний випуск, а о 4.30 – концерт «Світського життя».

1 січня розпочнеться на «1+1» концертами: Наталії Могилевської, Дзідзьо та Ольги Полякової. Удень канал повторюватиме новорічний випуск «Вечірнього кварталу» та показуватиме «старе добре радянське кіно»: «Іван Васильович змінює професію» та «Джентльмени удачі», а також американську комедію «Чорний лицар». Українську новорічну казку «Тільки диво» канал покаже ближче до опівночі.

«Україна»

«Україна» в переддень Нового року підготувала прем’єри. Після ранкового показу новорічного дайджесту «Шоу братів Шумахерів» в ефір вийдуть нові чотирисерійні фільми виробництва студії «Квартал 95»: «18-річний олігарх» і «Втікачі». Перший розповість, як олігарх несподівано вирішив віддати весь свій спадок позашлюбній донці, яку він ніколи не бачив і яка живе у «глухому селі». Другий – про родину художника, яка тікає від кілерів у селище, де вступає в конфронтацію з місцевими жителями, а потім – з мафією.

У пік-прайм 31 грудня о 20:00 вийде музичне шоу власного виробництва каналу «Новорічна ніч на каналі “Україна”». Його ведучими стануть співачка Оля Полякова і шоумен Володимир Остапчук. У шоу пролунають 35 українських та міжнародних хітів у виконанні українських артистів, серед яких NK, Олег Винник, Monatik та Dzidzio. У шоу будуть включення з двох локацій: з Михайлівської площі (поруч із головною ялинкою країни) та із зони караоке.

По завершенні шоу та після привітання президента опівночі вийде концерт «Музична платформа: Найкраща пісня року», а слідом – «Великий Новорічний концерт».

1 січня «Україна» розпочне з повтору вечірнього концерту та серіалу «Втікачі». А далі покаже ще одну стрічку, виробництва «Квартал 95» – «Родина на один рік». У праймі канал покаже стару різдвяну американську мелодраму «Родина напрокат». А завершить вечір першого дня року повтор «18-річного олігарха».

Новий канал

Новий канал 31 грудня зробив акцент на анімацію. В ефір вийдуть «Мадагаскар» (друга частина о 8:00, третя о 10:05), «Заплутана історія» про Рапунцель (12:00) та «Крижане серце» (20:00). Доповнить цей тандем фільм «Чаклунка» о 22:00. Також канал покаже прем’єрні випуски шоу «Вар’яти» (з 13:50 до 17:00 та опівночі).

1 січня також віддане на відкуп кінопоказу. Спершу мультфільми «Красуня та чудовисько» та «Відважна», а далі – трилогія «Володар перснів».

«Інтер»

«Інтер» розпочне переддень нового року зі святкового «Ранку з “Інтером”» (7:00) і новорічного випуску «Корисної програми» (10:00). Далі канал планує показати британський фільм про пригоди ведмедика Паддінгтона та радянську комедійну класику: «Карнавальна ніч», «Іван Васильович змінює професію», «Джентльмени удачі», «Операція И». О 20:30 канал покаже спецвипуск детективного проєкту «Речдок. Новий рік», у якому знялася акторка Лариса Удовиченко.

А от головна прем’єра – концерт «Місце зустрічі. Новий рік» – вийде трошки пізніше, ніж подібні концерти на інших каналах – о 21:30. Вестимуть проєкт ведучі каналу Анастасія Даугуле, Андрій Доманський та Андрій Данилевич. Деякі номери, як розповіли на каналі, відсилатимуть глядачів до радянських фільмів «Москва сльозам не вірить» та «Чародії». По завершенні шоу канал покаже минулорічний концерт та мюзикл Вєрки Сердючки.

На ранок 1 січня «Інтер» підготував підбірку різдвяних стрічок: «Тато на Різдво», «Подорож до Різдвяної зірки», «Підміна на Різдво» та «Санта і компанія». Слідом в ефір вийде повтор новорічного концерту та фільм «Сім’янин». А увечері о 22:20 канал покаже свій торішній концерт «Головна ялинка країни».

НЛО TV

Розважальний канал НЛО TV 31 грудня покаже прем’єру другого сезону анімаційного ситкому «Небезпечна зона» виробництва студії «Мамахохотала». Усі 10 серій одразу вийдуть в ефір із 13:00.

У вечірньому праймі о 21:50 розпочнеться новорічний випуск шоу «Мамахохотала». У ньому візьмуть участь ведучий шоу «Оттак мастак» Серж Куніцин і його співведуча Аманда Іроанья, зірка серіалу «Швидка» Надія Хільська, актори серіалу «Суперкопи» Тарас Цимбалюк і Павло Тупіков, актори серіалу «Громада» Богдан Шелудяк, Тетяна Юрікова і Кирило Ганін, ведучий тревел-шоу «Чекін» Ілля Луценко. «Актори покажуть і розкажуть, як у цьому році ми всі згуртувалися, зблизилися і звикли один до одного заново», – анонсує канал.

Опівночі в новорічну ніч НЛО TV покаже два кінофільми, співвиробником яких виступав канал: «Інфоголік» та «Зустріч однокласників».

СТБ

СТБ, як «1+1» та «Інтер», має права на радянську класику, тому не відмовить і собі у задоволенні показати 31 грудня фільми аналогічного до конкурентів асортименту: «Діамантова рука», «Джентльмени удачі», «Самогонщики», «Пес Барбос та незвичайний крос», «Операція И», «Іван Васильович змінює професію». 1 січня майже весь день з 11:35 по 23:25 канал марафоном покаже свій серіал «Спіймати Кайдаша».

Суспільний мовник

Удень 31 грудня «UA: Перший» особливо не змінював свого програмування: в ефір виходитимуть новини та «Суспільна студія». О 15:20 спецвипуск «UA: Фольк» та документальний хіт каналу, який майже щомісяця в топі, – «Дикі тварини». Увечері вийде кінопоказ: о 19:25 – драма про життя американського художника Томаса Кінкейда «Різдвяний будиночок», а о 22:25 – різдвяні американські та канадські фільми – «Додому на Різдво» та «Різдвяна наречена».

Концерти на Суспільному розпочнуться вже за північ. Участь у них візьмуть Іво Бобул, Ніна Матвієнко та Анатолій Гнатюк.

1 січня в ефірі – мультфільми із циклу «Як козаки…» та «Енеїда», повтори концертів на фільмів 31 грудня, а також фільми «Різдвяний будиночок», «Різдвяні дзвіночки» та, звісно ж, «Дикі тварини».

Фото: пресслужби каналів

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY