detector.media
29.12.2020 18:32
Канал «Україна» 31 грудня покаже ще один мінісеріал від студії «Квартал 95»
Канал «Україна» 31 грудня покаже ще один мінісеріал від студії «Квартал 95»
Серіал вийде в ефір о 16:15.

Канал «Україна» 31 грудня покаже мінісеріал «Втікачі» від студії «Квартал 95». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У центрі сюжету – сім’я Гуманних, яка переживає складні часи. Батько Ярослав, у минулому художник, знаходиться у творчій кризі, його дружина Вікторія повністю присвятила себе роботі, син Тимофій не може знайти спільну мову з однокласниками, а дочка Ліза намагається наслідувати подруг.

Пізніше Вікторії стає відомо про махінації у банку, де вона працює. Рятуючись від кілерів, сім’ї доводиться тікати у селище, де вони вступають у конфронтацію з місцевими жителями, а потім – з мафією.

Серіал вийде в ефір 31 грудня о 16:15.

У ролях: Ніна Гогаєва, Андрій Самінін, Михайло Плавак, Вероніка Лук’яненко, Дмитро Чернов, Віктор Жданов, Олена Хохлаткіна, Анастасія Євтушенко.

Режисер-постановник – Андрій Сілкін. Сценарист – Олександр Щур.

Продюсери: Борис Шефір, Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Олександр Божков, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Нагадаємо, 31 грудня канал «Україна» покаже також мінісеріал від цієї ж творчої команди «18-річний олігарх».

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» замовив цикл серіалів у студії «Квартал 95». Першими почалися зйомки 4-серійної комедійної мелодрами «18-річний олігарх». Також у серпні розпочались зйомки другого мінісеріалу - комедії «Втікачі».

Головним партнером «Студії Квартал 95» є група «1+1 медіа», і свої проєкти студія в першу чергу пропонує цій групі. До співпраці з «1+1» головним партнером студії був телеканал «Інтер». За останні роки студія також зняла декілька проєктів для ICTVНового каналу (група StarLightMedia) та «України» («Медіа Група Україна»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY