detector.media
29.12.2020 16:43
«Київ» покаже дев’ять концертів світових музикантів
«Київ» покаже дев’ять концертів світових музикантів
Телеканал «Київ» покаже дев'ять концертів топ-музикантів світу. Серед них Пітер Ґе́бріел, U2, Garbage, Duran Duran, Bon Jovi, Мерайя Кері.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Відкриває концертну програму 1 січня класик альтернативного року - американська група Garbage з Blu-ray-альбомом «One Mile High ... Live», записаним в 2012-му році.

2 січня в ефір вийдуть засновники хард-року, британська група Deep Purple з концертом All Come Down To Montreux. 3 січня канал покаже фільм-концерт Secret World Live Пітера Ґе́бріела (Peter Gabriel). 4 січня співатимуть володарі найбільшої кількості премій «Греммі» U2 з їх 360 ° At The Rose Bowl. 5 січня британська група Duran Duran вийде з концертним альбомом A Diamond In The Mind, а 6 січня Bon Jovi з відео-концертом Live At Madison Square Garden.

7 січня дев'ятикратна володарка премії «Греммі» американська виконавиця Шеріл Кроу  представить альбом Miles From Memphis.

Ці виступи можна буде подивитися в денному ефірі з 16:00 і ввечері з 23:00. Також в січні глядачі телеканалу «Київ» побачать концерти Мерайя Кері  і Торі Еймос. Переклад спілкування артистів з публікою на український здійснило радіо «Київ 98 ФМ».

Нагадаємо, що в ніч з 31 грудня на 1 січня «Київ» покаже новорічний концерт столиці за участю українських виконавців та гуртів, хедлайнером якого також стане Руслана.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY