detector.media
25.12.2020 12:50
Megogo Live готує до Нового року концерт та мюзикл «Ритм»
Megogo Live готує до Нового року концерт та мюзикл «Ритм»
Перегляд каналу на медіасервісі Megogo безкоштовний.

Канал Megogo Live 31 грудня о 22:00 покаже «Сніжний концерт» за участю українських зірок, 1 січня о 00:01 – першу телепрем’єру мюзиклу «Ритм» від Monatik. Про це повідомило Megogo.

У межах «Сніжного концерту» артисти представлять свої хіти в акустичному звучанні, також заплановано декілька прем’єр. Серед зірок: Jamala, Бумбокс, Vladimir Dantes, Laud, Pianoбой, Alina Pash, Constantine та інші. За гумор під час концерту відповідатимуть учасники проєкту «Ліга сміху» «Инародный театр абсурда Воробушек».

«Ми давно із командою Megogo Live мріяли про теплий ламповий концерт. Вирішивши, що все ж таки "Сніжному концерту" бути, організували зйомки за лічені дні та запросили до участі друзів. Акустичне аранжування хітів – це завжди інший настрій та неймовірна атмосфера. Просто уявіть: у ваших келихах ігристе, в тарілці олів’є, ви намагаєтесь запалити бенгальський вогник, а на екрані ніжне і таке тепле акустичне звучання улюбленого хіта», – розповів продюсер Megogo Live, фронтмен гурту О.Torvald Женя Галич.

У мюзиклі «Ритм» головні ролі виконали Monatik, Alyona Alyona, Kadnay, Michelle Andrade, The Hardkiss, Tayanna, Lida Lee та багато інших.

Перегляд каналу Megogo Live на медіасервісі Megogo безкоштовний.

Нагадаємо, музичний канал про альтернативну культуру – Megogo live розпочав мовлення у листопаді 2018 року. Продюсером каналу став фронтмен групи O.Torvald Євген Галич.

30 грудня 2020 року на онлайн-сервісі Megogo відбудеться прем'єра новорічного мюзиклу для дітей «Ульотний Новий рік» . 

Фото: Megogo 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY