detector.media
25.12.2020 11:40
Агенція «Або» запустить інтернет-видання ще в п’яти містах
Агенція «Або» запустить інтернет-видання ще в п’яти містах
Заявки на конкурс прийматимуть до 15 січня 2021 року.

Агенція розвитку локальних медіа «Або» шукає п’ять команд або редакцій, які безкоштовно отримають сучасні сайти на платформі The City та менторську підтримку на пів року.

Подавати заявку на конкурс до 15 січня 2021 року можуть екскомунальні та приватні медіа, які досі не мають власних сайтів або хочуть осучаснити власні, або команди, які хочуть з нуля запустити медіа як бізнес. Також приймають колективні заявки від 2-3 редакцій із сусідніх містечок, які готові створити спільне для кількох районів або ОТГ інтернет-видання.

Агенція надасть переможцям сайт на платформі The City з сучасною версткою, адаптивним дизайном, постійними оновленнями та інтерактивними форматами; підтримку досвідчених редакторів і медіаменеджерів на старті, стратегію розвитку видання; підтримку дизайнера, відеоментора, smm-стратега та seo-фахівців; участь у спільноті регіональних видавців мережі The City та цікаві спільні проєкти — на Сході або по всій Україні.

«За учасниками закріплюють менторів — досвідчених редакторів і медіаменеджерів, які мають успішний досвід роботи у місцевих медіа та працюють з редакціями у щоденному режимі. Вони спільно з редакціями розроблять реалістичні плани розвитку інтернет-видань з акцентом на монетизацію: пошук джерел прибутку, нові формати реклами та матеріалів, осучаснення стилістики редакційних текстів, робота з соціальними мережами та seo», – йдеться в повідомленні.

Для участі у проєкті до 15 січня необхідно:

З редакціями, які увійшли в шортлист кандидатів на перемогу, зв’яжуться після 20 січня. Учасників проєкту обиратимуть ментори на основі анкет, співбесіди, оцінки потенціалу міста і команди. 

За додатковими питаннями звертайтеся на фейсбук -сторінку «Або» чи до менторки Агенції Юліани Охотнік.

На платформі The City вже працюють 50 міських видань, заснованих у межах подібних проєктів протягом останніх трьох років.

Фото: фейсбук-сторінка Агенції «Або»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY