detector.media
24.12.2020 12:14
«Київ» покаже різдвяний концерт Руслани
«Київ» покаже різдвяний концерт Руслани
25 грудня в ефірі телеканалу «Київ» вийде різдвяний концерт співачки Руслани «Чарівна пісня».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт стартує в ефірі о 19:30, також  його показуватимуть на екранах Софійської та Контрактової площах та на сторінці Facebook та Youtube.

«Ми зробили дуже оригінальне попурі, в якому прозвучать і «Добрий Вечір тобі», і «Тиха ніч»… І співаємо ми його зіркам, ніби колискову. Свого часу Гершвін для своєї всесвітньовідомої арії  «Літня пора» використав мотив української колискової «Ходить сон». Ми ж для своїх колядок використали етно-джаз в поєднанні з класикою та етнікою, щоби показати – «Добрий вечір» і «Тиха ніч» можуть виконуватися не лише в місті. Можна йти в гори, щоби спрямовуючи погляд догори, зустрічати свою зірку», - розповідає Руслана.

Особливою родзинкою проекту стане зміна локацій.  За концепцією, дійство починається у студії Руслани, з якої вона переміщається на Софійську площу, де, за стародавнім карпатським рецептом, готується чудодійний напій,  який увібрав в себе всі сили трав гірських та плодів сонця, тепло вогню та цілющу воду. Чарівний напій дає енергію піднятися високо в гори, щоби першим зустріти Радісну Зорю, народжену у цю різдвяну неповторну ніч.  Кульмінація відбувається в казковому містичному лісі. Для цього навіть встановлену у знімальному павільйоні сцену задекорували містичними деревами, а світлові прибори імітували світло зірки. До речі, частину проекту знімали в павільйоні телеканалу «Київ».

Нагадуємо, що в ніч з 31 грудня на 1 січня «Київ» покаже новорічний концерт столиці за участю українських виконавців та гуртів, хедлайнером якого також стане Руслана.

Фото: Пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY