detector.media
22.12.2020 11:38
«Дизель студіо» зняла новорічний концерт для ICTV
«Дизель студіо» зняла новорічний концерт для ICTV
Проєкт стартує 31 грудня о 20.00 і триватиме упродовж п’яти годин.

«Дизель шоу» підготувало новорічний  п’ятигодинний концерт для телеканалу ICTV. Він вийде в ефір у ніч з 31 грудня на 1 січня. Про це повідомляє пресслужба «Дизель студіо».

Проєкт вийде на ICTV 31 грудня о 20:00. Його зйомки пройшли у палаці «Україна».

«Новорічне «Дизель шоу» буде дуже крутим і класним. Ми підготували відмінні зимові жарти, підвели підсумки року, що минає, та загадали все найкраще на наступний», — запевняє шеф-редактор «Дизель студіо» Олексій Бланар.

На сцені виступатимуть фгумористи: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Дмитро Танкович, Маруся Грицук, Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Також у номерах взяли участь діти: Олексій Сморігін і Кіра Подільська.

«Гумор хороший тим, що допомагає навіть у найтемніші часи бачити щось хороше, переводити все на жарт і насолоджуватися життям. Пропонуємо всім разом йти з новим позитивом у 2021-й», — переконує Єгор Крутоголов.

Також у концерті візьмуть участь запрошені артисти: Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Гена Вітер, Yagoda, Big Boss, групи «СКАЙ», «ТНМК», «Антитіла» та «Freedom Jazz». Також традиційно у шоу взяв участь Василь Вірастюк — глядачі побачать його в образі «блатного» Діда Мороза.

Це перший новорічний  концерт проєкту за останні три роки. Адже «Дизель шоу» не робили спеціальних новорічних ефірів з 2018 року.

Нагадаємо, 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже музичне шоу «Новорічна ніч на каналі "Україна"», зйомки якого відбулися на почтаку грудня. Ведучими стануть співачка Оля Полякова і шоумен Володимир Остапчук. А канал «1+1» у новорічну ніч покаже святковий випуск гумористичного шоу «Вечірній квартал».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY