detector.media
18.12.2020 19:01
Український фільм «Борщ. Секретний інгредієнт» отримав відзнаку ADAMI Awards 2020
Український фільм «Борщ. Секретний інгредієнт» отримав відзнаку ADAMI Awards 2020
Ведучим проєкту став кулінар Євген Клопотенко, він разом із командою об’їздив усю Україну, щоб зібрати оригінальні рецепти борщу та цікаві історії людей.

Український документальний фільм «Борщ. Секретний інгредієнт» отримав спеціальну відзнаку за веб-відео ADAMI Awards 2020. Про це повідомляє пресслужба ADAMI Media Prize Ukraine.

Цьогорічні переможці премії були оголошені 17 грудня в розважальному шоу, створеного в співробітництві з Грузинським суспільним мовником (GPB), Teleradio Moldova та Espreso TV (Київ), яке транслювалось в країнах Східного партнерства.

ADAMI Media Prize за культурне різноманіття в Східній Європі – найпрестижніша медіа нагорода за телевізійний, кіно- та онлайн-контент на теми етнічного, релігійного та культурного різноманіття в країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні.

Через пандемію COVID-19 більшість номінантів взяли участь у церемонії за допомогою відеоконференції.

Переможці ADAMI Media Prize 2020

ADAMI Media Prize за TV-Інформацію (Документалістика)

ADAMI Media Prize за TV-Новини/Короткий Нон-фікшн

ADAMI Media Prize за TV-Розваги (Художні)

ADAMI Media Prize за Веб-відео

Молодий ADAMI

Спеціальні відзнаки ADAMI Media Prize 2020

Спеціальна відзнака за веб-відео

Спеціальна відзнака за веб-сторінки

Спеціальна відзнака за COVID-19

Нагадаємо, тревел-проєкті «Борщ. Секретний інгредієнт» вийшов на екрани 14 жовтня 2020 року. У ньому шеф-кухар Євген Клопотенко мандрує Україною, щоб віднайти унікальні рецепти борщу та розкрити секретні інгредієнти, які роблять цю страву неповторною. 

Ведучий відвідав Львів, Одесу, Івано-Франківськ, Ужгород, Київщину, Прикарпаття, Житомирщину, Полтавщину, носіїв кримськотатарської культури в Києві, рестораторів, «українську Венецію» Вилкове, військовий полігон біля Бердянська і їдальню Чорнобильської АЕС.

«Борщ. Секретний інгредієнт» став одним із переможців конкурсу соціально вагомого контенту про Україну Pitch UA, організованого медіаконсалтинговою компанією Media Resources Management (MRM, входить до Film.ua Group) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID, зокрема проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» UCBI.

Авторка ідеї та продюсерка – Наталка Якимчук, режисер – Дмитро Кочнєв.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY