detector.media
16.12.2020 17:50
Верховна Рада ухвалила закон про електронні комунікації з поправками Зеленського
Верховна Рада ухвалила закон про електронні комунікації з поправками Зеленського
Парламент відхилив три поправки до законопроєкту з 66.

Верховна Рада України 16 грудня ухвалила в доопрацьованій редакції закон про електронні комунікації, який встановлює повноваження держави в управлінні діяльністю в сфері електронних комунікацій. За законопроєкт № 3014 «Про електронні комунікації» в цілому проголосували 228 народних депутатів.

Парламент відхилив три поправки до законопроєкту:

Як пише УНІАН, заступник голови парламентського комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко під час представлення законопроєкту повідомив, що в новій редакції закону враховували всі рекомендації президента.

«Комітет Верховної Ради з питань цифрової трансформації опрацював пропозиції президента України та визнав їх обґрунтованими. Члени комітету напрацювали та подали 66 правок, які повністю відображають пропозиції президента», – сказав він.

Нагадаємо, 30 вересня 2020 року Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому закон «Про електронні комунікації», який встановлює повноваження держави в управлінні діяльністю в сфері електронних комунікацій. Законопроєкт «Про електронні комунікації» підтримали 260 народних депутатів. 

Він має замінити попередній закон «Про телекомунікації» від 2004 року. За 16 років до нього було внесено десятки правок і доповнень. Мобільні оператори вважають, що він морально застарів і потребував заміни.

29 жовтня президент України Володимир Зеленський не підписав законопроєкт № 3014 про електронні комунікації, направивши його на доопрацювання.

Фото: Європейська правда 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY