detector.media
16.12.2020 14:39
Верховна Рада ухвалила закон про публікацію своїх рішень лише в «Голосі України»
Верховна Рада ухвалила закон про публікацію своїх рішень лише в «Голосі України»
Нині рішення парламенту публікуються також у «Відомостях Верховної Ради».

Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому закон, який передбачає, що з 1 січня 2021 року рішення парламенту офіційно публікуватимуть у газеті «Голос України» та на вебсайті ВР.

За законопроєкт №4334 «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо опублікування рішень Верховної Ради України» проголосували 246 народних депутатів.

Нагадаємо, 2 грудня  2020 року Верховна Рада підтримала за основу законопроєкт, який передбачає, що з 1 січня 2021 року рішення парламенту офіційно публікуватимуть у газеті «Голос України» та на вебсайті ВР. За законопроєкт №4334 «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо опублікування рішень Верховної Ради України» проголосували 246 народних депутатів.

Проєкт закону також передбачає, що підписані президентом закони будуть публікувати в газеті «Голос України» та на офіційному вебсайті Верховної Ради. Зараз рішення парламенту публікують у газеті «Голос України», на вебсайті ВР та у «Відомостях Верховної Ради».

Ініціаторами законопроєкту виступили нардепи від «Слуги народу» Сергій Кальченко, Артем Культенко, Оксана Гринчук та депутат від «Батьківщини» Євтушок Сергій. У пояснювальні записці вони пишуть, що законопроєкт спрямований на оптимізацію витрат на опублікування рішень Верховної Ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY