detector.media
12.12.2020 15:12
Дубінський та ще 83 нардепи через прогули можуть залишитись без відшкодувань за листопад (ДОПОВНЕНО)
Дубінський та ще 83 нардепи через прогули можуть залишитись без відшкодувань за листопад (ДОПОВНЕНО)
У переліку прогульників - народні депутати, які в листопаді без поважних причин пропустили понад 30% голосувань у парламенті або 50% засідань своїх комітетів.

Регламентний комітет Верховної Ради на засіданні 11 грудня вирішив звернутися до голови парламенту Дмитра Разумкова з поданням про прининення відшкодування місячних витрат на діяльність народного депутата тим, хто без поважних причин пропустив третину голосувань у парламенті або половину засідань свого комітету. Про це пише «Чесно»

За відповідне рішення проголосували 8 членів Регламентного комітету. У переліку прогульників опинилися 84 нардепи, в тому числі двоє членів цього комітету – Юрій Загородній (ОПЗЖ) та Олег Синютка («ЄС»). Загородній під час засідання пояснив, що прогулював, тому що займався виборами на Миколаївщині.

Також серед тих, хто в листопаді без поважних причин пропустив понад 30% голосувань у парламенті або 50% засідань своїх комітетів, - Олександр Дубінський, Ольга Василевська-Смаглюк («Слуга народу»), Мустафа Джемілєв, Микола Княжицький, Петро Порошенко, Вікторія Сюмар («ЄС»), Віктор Медведчук (ОПЗЖ), Кіра Рудик («Голос») та інші.

Додано: після публікації новини Микола Княжицький у коментарі «Детектору медіа» зазначив, що насправді пропустив засідання з поважної причини: він захворів на COVID-19 і лежав у лікарні.

Раніше Офіс генпрокурора за заявою Центру протидії корупції відкрив провадження щодо ймовірної держзради Дубінського.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY