detector.media
09.12.2020 15:15
«1+1» покаже спецвипуск «Світу навиворіт» до 10-річчя тревел-шоу
«1+1» покаже спецвипуск «Світу навиворіт» до 10-річчя тревел-шоу
Програма святкує ювілей 11 грудня.

Телеканал «1+1» 9 грудня о 22:45 покаже спецвипуск тревел-шоу «Світ навиворіт» з архівними кадрами за 10-річну історію проєкту. Про це канал повідомив 9 грудня.

Програма святкує 10-річний ювілей 11 грудня 2020 року. За цей час ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зняли 11 сезонів тревел-шоу, відвідали більше півтисячі міст і населених пунктів, столиць, островів і провінцій, підкорили найвищі вершини світу і пройшли понад 200 тисяч кілометрів.

«В особливій ювілейній програмі глядачі побачать ексклюзивні кадри зі зйомок, які не увійшли в ефір, згадають найекстремальніші та найсмішніші історії, а також дізнаються, як склалася доля улюблених героїв з різних сезонів», – йдеться в описі.

Пан Комаров розповів, що ідея знімати тревел-програму для телебачення народилася під час його подорожі по Південно-Східній Азії.

«Коли мене запитують, про що наша програма, я часто відповідаю, що вона не про подорожі, вона – про людей. І якщо запитати, що мене вразило найбільше за ці роки, так це історії унікальних героїв, які змусили мене переосмислити своє власне життя, змінили мої цінності і залишилися в серці», – каже він.

У спецвипуску «Світ навиворіт» покажуть, як склалося життя героїні африканського сезону, дівчинки-альбіноса Фріди, молодої дівчини з Японії Яйой та двох підлітків з бразильських фавел – Адріано й Габріеля.

Крім того, канал повідомив, що глядачі скоро побачать Дмитра Комарова й Олександра Дмитрієва в новому сезоні «Світу навиворіт».

Нагадаємо, у листопаді джерела з каналу «1+1» повідомили «Детектору медіа», що телеведучий Дмитро Комаров планує припинити свою співпрацю з каналом та виробляти тревел-шоу «Світ навиворіт» самотужки. Він нібито веде перемовини про трансляцію уже існуючих серій, права на які належать йому, з онлайн-платформою 1+1 video. Пресслужба каналу спростувала цю інформацію. Пан Комаров цю інфорацію поки не коментував. 

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY